Kelionės Krepšys Vežimėlio Krepšys Bagažo Krepšys artimojo Lengvas Neperšlampama Rankinė vientisos Spalvos Oksfordo Audinio, Didelės Talpos

Sandėlyje
€306.30 €165.40

Kategorijos: Bagažo & Krepšiai
Prekės kodas: # s474009

1. Lengvas ir Patvarus: Šis kelionių lagaminas pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinio, kuris yra lengvas ir patvarus, todėl jis puikiai tinka trumpoms kelionėms.

2. Erdvus ir Patogus: Su savo didelės talpos, tai geležinkelių bagažo krepšys gali lengvai tilptų visi jūsų daiktai.Ji taip pat yra patogi ištraukiama rankena ir sklandžiai ratai lengvai manevringumo.

3. Atsparus vandeniui ir Patikimas: taip, atsparus vandeniui danga, tai nešiotis maišelį užtikrina, kad jūsų daiktus likti sausa net drėgno oro sąlygomis, siūlo jums ramybę per savo keliones.

4. Stilingas ir Universalus: kietas spalvų dizainas šios rankinės priduria, elegancija liesti, todėl tinka įvairiomis progomis.Nesvarbu, ar jūs keliaujate verslo ar laisvalaikio tikslais, šis krepšys yra stilingas pasirinkimas.

5. Praktiškas ir Funkcionalus: Su daug skyrių ir kišenių, šį lagaminą leidžia organizuotas pakavimo ir lengvą prieigą prie jūsų essentials".Ji taip pat dvigubinamas kaip patogu nešiotis rankinėje, todėl universalus kelionių kompanionas.

Specifikacijos Aprašymai
Talpa: 36-55L
Dydis: tūba
modelis: Vientisos Spalvos
Pagrindinė Medžiaga: Oxford
medžiagų kokybė: Oxford
Prekės Pavadinimas: HDIRXG
CN: Kinija
Pamušalas tekstūros: dacron
Ratukas: Spinner
Elemento Tipas: Bagažo
Taikoma scenarijus: Laisvalaikio kelionės
Stilius: Miesto minimalizmas
Taikoma lyčių: Neutralus/abiejų lyčių yra priimtinas.
Spalva: vynas, raudonas, violetinė, Juoda, juoda
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų