Eterinis Aliejus Difuzoriaus, Himalajų Druskos Lempos, Difuzorius, šalto Rūko Drėkintuvas, Aromato Difuzorius LED Šviesos Miegamojo, Biuro 150ml

Sandėlyje
€15.83 €10.77

Žymos: Aliejus Difuzoriaus

Kategorijos: Blynas Kūrėjai
Prekės kodas: # s475039

Aprašymas:

Himalajų Druskos Lempos: Šis eterinis aliejus difuzoriaus ateina natūralūs druskos kristalai.Naudojant difuzoriai skirti eteriniai aliejai veiksmingai pašalinti savitą kvapą ore ir valymo oro, sukurti ramina ir raminanti atmosfera.

"PASIDARYK pats" Kūrybines Idėjas: aliejus difuzoriaus eteriniai aliejai turi "PASIDARYK pats" idėjos, gali užpildyti visų rūšių spalvinga akmenų ir kristalų žvirgždo, pridedant įvairių gražių medžiagų, siekiant pagerinti estetinį nuovargis ir mėgautis vizualiai palūkanų.

Mini 150ml: Aliejus difuzoriaus eteriniai aliejai, suteikia drėgną orą ir drėkina sausą odą, naktį šviesos spalva gali būti pakoreguoti.

Daugiafunkcinis Drėkintuvas: Aromato difuzorius, šalto rūko drėkintuvas ir naktį lempos yra integruota į šią smart difuzorius, išlaikyti tobulą pusiausvyrą kvepalų ir šalto rūko, kurios pagerina oro kokybę ir drėgmės.

Naktį Žibintai: kvepalų difuzorius derinį, nuolat rūko ir įvairių žibintai atrodo kaip scena, kai ledas tirpsta, sukurti kietas vizualinį malonumą.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydžių Lentelė:

10.5cmx12.3cm/4.13inchx4.84inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Drėkintuvas

1 Gabalas, USB Kabelis

1 Gabalas Vadovas

Specifikacijos Aprašymai
Galia (W): 2W
Prekės Pavadinimas: Kesoto
Vandens trūkumas Power-off Apsauga: Taip
Maitinimo tipas: USB
Įtampa (V): 5V
Įrengimas: Stalo / Nešiojamų
Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Talpa: 1L
Modelio Numeris: Oro drėkintuvai
Triukšmo: 36db
Klasifikacija: Drėkinimas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prašymas: 10㎡
Tipas: Kita
Laiko Funkcija: No
Naudoti: Namų ūkio

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų