RXL SL Anglies Kelių Rankenos 31.8 mm Vidinis Montažas Lenktynių Dviratis Drop Bar Ergonomiškas Dizainas, UD Matinis Išlenktas Barai, Dviračių sportas

Sandėlyje
€66.76 €36.06

Žymos: rxl anglies rankenos road bike, rankenos anglies kelių rxl sl, lenktynių vairą road bike, rxl sl road dviračio rankenos

Kategorijos: Dviračių Dalys
Prekės kodas: # s480558

Gamintojas: RXL SL

Medžiaga: Anglies Pluoštas

Išvaizda: UD Matinis/UD Blizgus

Svoris: Apie 200-255g

Skersmuo: 31.8 mm

Plotis: 400/420/440mm

Lašas: 127mm

Reach: 104mm

Naudojama: Kelių Dviračiai

Savybės: 4 Skylių Viduje, Vidaus instaliacinių kanalų, Vėjo Pasipriešinimo

Patarimai:

1,Anglies Pluošto lygina su Aliuminio Lydinys:Lengvesnės svorio.Daug gražesnė išvaizda.Šviesesnė Spalva.Stipresnis atsparumas spaudimui.Anti-Shock.Turi tinkamą elastingumą, gerinti savo dviračių klasėje per kelias minutes.

2,Dviračio rankenos 4 Skylių Vidaus maršruto apsaugoti stabdžių linijas ir sumažinti kasdien dėvėti, sumažinti avarijų, ir suteikti jums su saugiau keliauti;Ergonomiškos konstrukcijos rankenos konkurencijos, kad diegimo ir šalinimo veiksmus, lengva.

3,su jos išsivystė kompaktiška forma, kuri siūlo saugaus jojimo poziciją, idealus dviratis.Anglies kelių dviratį rankenos yra labai patogus.Gerai atrodo ir geras to, kad dauguma kelių dviračiai, hibridiniai dviračiai, fixie dviračiai, žvyras, dviračiai, fiksuotos pavaros dviračiai, kelio dviračiai, miesto dviračiai ir cross dviračiai.

Nemokamas Pristatymas Pranešimas

Kinija Paštu, Oro Paštu, yra labai lėtas, įprastas pristatymo laikas apie 30 dienų, kartais, dėl Logistika negali būti kontrolės mus, jūs turite palaukti apie 45-60days.Jei jums reikia elementus, skubiai, mes siūlome pasirinkti AVS.

Vežimas

1,siunta, nemokamas pristatymas per oro paštu, jei pakuotės svoris yra daugiau nei 2 kg arba pakuotės dydis yra didesnis nei 90CM, mes naudosime AVS ir tt, arba siųsti daiktų, su dviejų sklypų ar daugiau sklypų, oro paštu.

2, Instrukcija: svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis.

3,Pristatymo laiką:

A,Transporto išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų

B,Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites

4,Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

5,Komanda:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas

Mes 100% patikrinti, ar prekių kokybės iki išsiuntimo.Jei yra keletas netikėtų roblems atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1,Jei ji yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 ,piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3, Produktų kokybės apdorojimo programa:

A,pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

B, Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas neprivalo mokėti siųsti laivybos kaina.

MOKESČIŲ

Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, todėl pirkėjai turi būti atsakingas už visus mokesčius savo šalyse.Dėl mokesčio problema, pirkėjų atsisako priimti prekes, tuomet pirkėjai turi būti atsakingas už krovinių mokesčiai

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Sukimo momentas: 4 Nm
Kritimas: 127mm
Funkcija 1: Anglies kelių rankenos
Pakuotė: 1 vnt dviračio rankenos
Svoris: approx 200-255g
Pasiekti: 104mm
Spaustukas Skersmuo: 31.8 mm
Funkcijos 2: Lenktynių Dviratis Drop Bar
Maršruto: Vidaus
Prekės Pavadinimas: RXL SL
Naudoti: Kelių Dviračiai
Sudedamosios dalys: Rankenos
Plotis: 401 - 500mm
Rankenos Plotis: 400/420/440MM
Funkcija 3: Smilgos Barai, Dviračių Sportas
Ilgis: 400/420/440mm
Medžiaga: Anglies Pluošto
Tipas: Kelių Rankenos/Smilgos Baras

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-05-20

puikus

Jums taip pat patiktų