Kvėpuoti Įvairių KJ300F-X3 (M) Nr. Filtras Vartojimo Oro Valytuvas TPA Technologijų MIJIA APP Kontrolės MOKESČIO-NEMOKAMAI Į ES, RU

Sandėlyje
€6 678.06 €3 339.03

Kategorijos: Blynas Kūrėjai
Prekės kodas: # s483192

XIAOMI Kvėpuoti Įvairių KJ300F-X3 (M) Nr. Filtras Vartojimo Oro Valytuvas TPA Technologijų MIJIA APP Kontrolės MOKESČIO-NEMOKAMAI Į ES, RU

Susitikti Naujovių

Į Airdog X3M oro valytuvas kelia savo sveikatą ir aplinką pirmas.Jums nustoti kvėpuoti kasdienio patalpų oro teršalų e.g.žiedadulkių, naminių gyvūnų pleiskanos, plaukai, alergenų, bakterijų ir virusų ir pan.) bei kvėpuoti švaresniu oru nei su bet tradicinės oro valymo rinkoje (pavyzdžiui, HEPA).Mūsų joninės vėjo filtravimo technologija siūlo jums aukšto efektyvumo ir ultra-quiet patirtis.Sutaupysite laiko, pinigų, ir planeta su mūsų energijos ir ATLIEKŲ-NEMOKAMAI dizaino.

Airdog Patentuota Technologija

Didelio Tūrio Oro Srautas 360 Laipsnių Oro Cirkuliacija

*3-oji šalis, laboratoriniai tyrimai patvirtina, Airdog žudo 99.87% gripo viruso valandą.

KELIONĖ Į ŠVARAUS ORO

1 ŽINGSNIS

PRE-FILTRAS EKRANAS

Oro srautų iš apačios į Pre-Filter Ekrano rinkti plaukų, naminių gyvūnų išskyrų ir kt.

2 ŽINGSNIS

SPINDUOLIS LAIDAI

Į Emiterio Laidai sukurti elektros lauką, kuris zaps pavojingų dalelių, kurios būtų keliauti į mūsų plaučius.

ŽINGSNIS 3

JONINIŲ SRITYJE

Įkrautos dalelės yra sunaikinamos.Naikina bakterijas ir mikrobus.Trečioji šalis, laboratorijoje išbandyta ir patvirtinta, kad nužudyti 99.87% gripo viruso, per vieną valandą.

ŽINGSNIS 4

RINKTI PLOKŠTELES

Įkrautos dalelės prilimpa prie surinkimo plokštės pašalinti pavojingus toksinus iš oro.Surinkimo plokštės yra tada plauti ir naudoti pakartotinai laikui bėgant.

5 ŽINGSNIS

SLUOKSNIO KATALIZINIO

Katalizinio sluoksnis yra galutinis žingsnis valymo procesą, kuris pašalina nemalonų kvapą išlaikyti savo oro šviežias ir grynas.

Ne Daugiau, Pakeisti Filtrai!Tiesiog Plauti!

Ne vienkartiniai, popieriniai HEPA filtrus, kurie turi būti pakeisti.Airdog leidžia jums mėgautis plaunamas ir daugkartinio naudojimo patirtį.

Galingas, bet Tyliai

Airdog naudoja geriausias klasės DC brushless variklis.Mūsų kruopščiai sukurta aerodinaminė srauto kelias suteikia galimybę 360 laipsnių apyvartą ir 200 kubinių metrų švaraus oro per minutę.Į kitą žodį, už didelės 1400 sqf ploto, jis gali pateikti vieną oro kaita per valandą; 700 sqf kosmosą, ji galėtų suteikti dvi oro pasikeičia per valandą; už 450 sqf erdvės, ji gali pateikti trijų oro pasikeičia per valandą.Mes rekomenduojame naudoti per 450 sqf vietos pakankamai švaraus oro pokyčių.Į Airdog yra tyliai, triukšmo lygis nukrenta iki 22db ne miego režimas, kuris vargu ar išgirsti naktį.

Uždaviniai HEPA filtrai

Q1 Renka ≠ Valymas

HEPA tik spąstai teršalų, tokių kaip žiedadulkės ir dulkių.Kai HEPA oro valytuvas nebeveikia, arba, kai filtras nėra keičiami reguliariai, tų pačių teršalų kiekį galima pabėgti atgal į labai oru jie atėjo!Be to, kai temperatūra yra aukštesnė, ir drėgmė yra oro, pelėsiai ir bakterijos iš tiesų gali augti ant HEPA filtras!Yuck!

Mikrobai auga filtrai, ir perkelti iš kitos pusės.Blogas kvapas ir pavojingų gaminių buvo sukurtas per procesą.

Q2 HEPA filtrai kainuos $$

Nuo pelėsių ir bakterijų kaip auga HEPA filtrai, jums reikia pakeisti tų labai brangių filtrų kas 6 mėnesius.Išleisti pinigus dėl šių pakeisti filtrai gali lengvai kainuos $500 per metus, ir geresnės kokybės HEPA filtrai kainuos dar daugiau.Airdog sprendžia, kad filtro keitimas problemą su savo pažangiomis technologijomis ir taupo jūsų pinigus!Ne daugiau reikia keisti filtrus su Airdog...tiesiog nuplaukite juos!Tai Sutaupys Jums Daug $$!

Q3 HEPA filtrai degraduoja viršvalandžius

Yra techninis terminas vadinamas CCM (kaupiamasis valymo masės), kuri reiškia, kiek teršalų HEPA gali gaudyklė, kol ji praranda 50% efektyvumą.Tipiškas HEPA oro valytuvas, laboratorijos mokslininkai kiekybiškai 45 cigarečių dūmų būtų tai nepavyksta.Palyginimui, po 440 cigarečių, apie 10x daugiau nei HEPA 45, Airdog ' s valymo pajėgumų tik lašai – 0.2%!Tai reiškia, Airdog gali užtrukti 10x daugiau dūmų ir likti 50x stipresnis valymo pajėgumų!Dabar tai Didžiulis Skirtumas!

Duomenys Padaryti Skirtumas

Mes projektuojame Airdog su meile ir rūpesčiu.Čia yra informacija, kad Airdog išsiskiria:

Realaus Laiko Oro Kokybės Skaitmeninis Ekranas: Airdog yra 0 – 500 Oro Kokybės Indekso (JOMS) pagal Pasaulio Sveikatos Organizacijos (PSO), skaitmeninis displėjus, pastatytas!Mūsų spalvų Raudonos, Oranžinės, Geltonos ir Žalios leidžia jums lengvai stebėti savo kambario oro kokybė bet kuriuo metu dieną ir įsitikinkite, kad esate kvėpuoti švarų orą!

Išmanus: mūsų Auto Mode " mygtuką, galite leisti Airdog, kad 24/7 visus pati!

Automatinis Režimas automatiškai sureguliuoja ventiliatoriaus greitį pagal taršos lygį, kad JOMS yra skaitymas.Ši savybė ne tik leidžia stebėti savo kambario oro kokybė lengva padaryti, ji taip pat taupo jūsų pinigus, energiją ir suteikia jums ramybę!

Vieno mygtuko valdymas: Ne, reikia išsiaiškinti daug mygtukų.Tiesiog paspauskite 1 mygtuką, norėdami greitai ir lengvai pereiti per skirtingų oro srauto parametrus, arba paspauskite Auto Režimu ir leiskite jam valdyti visą dalykas.Bet kokiu atveju, paprastumas ir patogumas yra svarbiausia mūsų Airdog dizainas.

Naktinis režimas: Nakties režimas yra specialiai sukurta šviesos ir pabėgiai.Mes išlaikyti savo oro švarios, bet be ekrano apšvietimas ir ventiliatoriaus triukšmas.Jūs vargu ar galėtų girdėti, kad jis veikia ne naktinis režimas.

Specifikacijos Aprašymai
Matmenys: Kita
Anijonas Tankis: ne lonizer
funkcija: Formaldehido Pašalinti
Įtampa (V): 100-240V
Kilmės: Žemyninė Kinija
Deguonies Tiekimas: Žemiau 1L/min
Prašymas: 10-20m3
Naudojimo Sąlygos: Namų ūkio
Benzenas Pašalinimo Lygis: 99.90%
Formaldehido Pašalinimą Norma: 99.90%
Vėjo Greitis: AUKŠTAS, Vidutinio ir Tylus Vėjo Greičio Reguliavimas
Taikymo sritis: 31-40㎡
Maitinimo Šaltinis: ELEKTROS
Stilius: Oro valytuvas
Įrengimas: Nešiojamieji
Triukšmo: Kaip 65dB
Galia (W): 60W
Prekės Pavadinimas: WUXEY
Oro Kiekis: 301-400m3/h
Talpa (CFM): 185
Tipas: Neigiamų Jonų

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų