Labai Didelis Judantį Maišą 88L labai Didelis Vandeniui Užtrauktuku Juda Maišeliai Namų Sulankstomas Maišeliai Su Ženklu Kišenėje Kelionės, Kempingas

Sandėlyje
€12.10 €4.60

Kategorijos: Bagažo & Krepšiai
Prekės kodas: # s487461

Ieškote patikimo kelionių sprendimas?Tai labai Didelis Juda Krepšys yra puikus pasirinkimas už jus.Tai sulankstoma, lengva atidaryti ir uždaryti, ir ateina su aiškiu ženklu kišenėje, todėl multi-purpose maišą už visus jūsų poreikius.Nesvarbu, ar jūs keliaujate, juda, arba tiesiog nori išlaikyti savo daiktus, organizuotas, šis krepšys turi turime jums taikoma!

Specifikacija:

Pavadinimas: Extra Large Juda Krepšys

Spalva: Mėlyna

Dydis: (vidut.)68.5*38*35.5 cm/26.97*14.96*13.98 cm

Svoris (apytiksl.)300g

Medžiaga: PE

Pakavimo Sąrašas: 1*Sunkiųjų Juda Krepšys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Didelės Talpos Juda Maišai: Pakelti jūsų pakavimo žaidimą su savo extra large judantį maišą.Paruošta puikios medžiagos, tai 88 litrų maišas yra puikus laikyti stovyklavimo įranga, drabužiai ir daugiau.

2.Neperšlampama Dizainas: Pagamintas iš vandeniui ir kietas PE medžiaga, ji saugo savo daiktus, apsaugotas nuo drėgmės ir dulkių.Plius, jis gali būti lengvai sulankstyti, kad sutaupyti vietos kai nenaudojamas.

3.Patogu Nešiotis: Mūsų labai didelis juda maišelis yra pagamintas iš tvirtos ir plyšimui atsparios medžiagos, kad gali atlaikyti bet kokio krovinio.Jis yra tvirtas rankenos, kad būtų lengviau atlikti, ir užtrauktuku uždarymo, kuri saugo jūsų daiktų saugų ir dulkių.

4.Lengvas Inventorius: Mūsų labai didelis juda krepšys yra patogus etiketės kišenėje viršutiniame dešiniajame kampe lengvai identifikuoti.Sekti savo daiktus be vargo, ir palaikyti tvarką visoje jūsų perkelti arba sandėliavimo procesą.

5.Kintamojo Naudojimas: Universalus juda maišelis tinka įvairiems poreikiams.Puikiai tinka traukti daiktus per kolegijos bendrabučio judėti-dienomis, transportavimas sezoninis saugojimas, arba kaip papildomas sandėliavimo savo namuose ar bute.

Specifikacijos Aprašymai
Lytis: VYRAI
Stilius: Atsitiktinis
Kelionės Krepšys: Kelionės Duffle
Modelio Numeris: Sunkiųjų Juda Krepšiai
Medžiagos Sudėtis: Laikymo Dėklas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Uždaryti Tipas: užtrauktukas
Elemento Ilgio: 0.00inch
Prekės Svoris: 1.00kg
Elemento Plotis: 0.00inch
Turi Drawbars: No
Modelio Tipas: Kietas
Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)
Elemento Aukštis: 0.00inch
Proga: Universalus
Elemento Tipas: Kelioniniai Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga: Poliesteris

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų