Aksolotlis Sling Bag Crossbody Krūtinės, Pečių Kuprinė Daypack Moterims, Vyrams, sporto Salė, Kelionės

Sandėlyje
€15.56 €7.78

Žymos: sling bag

Kategorijos: Bagažo & Krepšiai
Prekės kodas: # s491821

Informacija Apie Produktą Dydis: 7.5x3.5x15.3 Colių /19x9x39 Cm.

Priekinis Užtrauktukas Maišelį Ir Sagtis Krepšys Leidžia Jums Saugojimo Planšetinis Kompiuteris, Įkroviklis, Centrinis Bankas Ir T.t., Su Keliais Atskiras Mažas Kupė Viduje, Ji Gali Veiksmingai Išlaikyti Savo Mažų Daiktų, Pavyzdžiui, Makiažas, Audinių, Raktus Ir Pan.

Reguliuojamas Grįžtamas Diržas Per Petį: Lanksti Kuprinė Diržas Per Petį Svyravo Nuo 18 Iki Didžiausios 36 Colių, Gali Būti Koreguojama, Birių Ar Stora.Puikiai Tinka Jūsų Kūno.

Sukurta Komfortui: Peties Dirželis Ir Atgal Yra Pagamintas Iš Pralaidžios Orui Medžiagos, Kad Jums Jaustis Patogiai, Kai Kelionės, Žygiai Ir T.t., Kvėpuojantis Formos Paminkštintas Diržas Per Petį Ir Nugaros Skydelio Yra Labai Patogus Ir Lengvas.

Universalus Crossbody Krepšys: Mūsų Kilpos Krūtinės Kuprinės Yra Puikus Visiems: Suaugusiems, Vyras Ir Moteris, Berniukas, Mergaitė, Kolegijų Studentams.Take It Tarptautinių Kelionių, Kempingas, Alpinizmas, Bėgimas, Pėsčiųjų Ir Dviračių Ratai.

Kokybės Užtikrinimas: Pagamintas Iš Tvirtos Ir Minkštos Poliesterio Medžiagos Su Sklandymo Sklandžiai Užtrauktukų Ir Dirželis Įrašą, Leidžia Jums Patogią Prieigą Prie Savo Duomenų.Mūsų Bag Yra Atspausdintas Modelis.Kiekvieną Maišelį, Bus Mažas Skirtumas Dėl Audinio Iškirpti.

Specifikacijos Aprašymai
Pagrindinė Medžiaga: Poliesteris
Pamušalas: Poliesteris
Kilmės: Žemyninė Kinija
CN: Fujian

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-05-11

Dirželis gali būti perkeltas, jį galima dėvėti iš abiejų pusių, kurie man patinka. Gilių kišenių ir gali turėti daug mažesnius elementus. Nešiojamas netelpa, bet didelį planšetinį kompiuterį, galėtų. Tikriausiai nėra gera idėja, daug knygų, bet daro puikus rankinėje ar dieną maišelį.

Jums taip pat patiktų