Helovinas Šalis Džiaugtis 29PCS "PASIDARYK pats" Amatų Reikmenys Miniatiūros "PASIDARYK pats" Amatų Reikmenys Berniukai & Mergaites Nešiojamų Mielas Playset

Sandėlyje
€165.62 €82.81

Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: # s493020

Gauti Helovinas dvasia su mūsų moliūgų tematikos žaislų rinkinį!Pagamintas su patvarus, lengvų medžiagų, jis puikiai tinka lauko žaidimų ant kiemo.Atleiskite savo emocijas per grojimo nesirūpindami dėl dėvėjimosi ir plyšimo.Pareikšti baisu smagu bet kokiai progai!

Specifikacija:

Pavadinimas: Mini Lėlių Helovinas Dekoras

Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas: 29*Helovinas Lėlių Miniatiūros

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Veislių Priedai: Pakelti savo lėlių ' s Halloween tema su 29 vienetų miniatiūriniai dekoracijas.Visiškai su moliūgų, šluota, skeletas, voras, filialo, ir kitų aksesuarų, jūsų lėlės yra tikri, kad švęsti baisu sezono stilių.

2.Tvirtas Dizainas: Su savo ABS medžiagos, tai Mini Lėlių Helovinas Dekoro yra pastatytas paskutinis.Jos tvirtos ir žalos atspari konstrukcija leidžia ilgalaikį be jūsų atostogų dekoro.

3.Atlikti Tiesiog: Šis mini lėlių Helovinas dekoro yra nedidelio dydžio ir šviesos įvertintas, todėl jūs galite lengvai laikyti jį be pradėjimo laisvos vietos ar atlikti bet kur, kur jūs norite.

4.Daugkartinio Naudojimo: nesvarbu, Ar norite sukurti sodo haunted house, puošia jūsų stalo kraštovaizdžio, arba papuošti savo kiemo, tai mini lėlių Helovinas dekoro yra perfect for you.

5.Šventinę Nuotaiką: Pakelti savo Helovinas patirties su šia žavinga Mini Lėlių Helovinas Dekoro.Kurti baisu atmosferą, atsipalaiduoti ir mėgautis džiaugsmo dekoravimo su savo artimaisiais.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: Mini Lėlių Helovinas Dekoras
Medžiaga: plastikiniai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius: 14+y

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų