Stabdžių Mėlyna Šviesa Akinius Aikštėje Mados Naujų Prabangių TR90 Šalies Juoda Vintage Dizaineris Dekoratyvinis Optinis Retro Akinių Rėmelius

Sandėlyje
€12.06 €8.44

Kategorijos: Drabužiai, Reikmenys
Prekės kodas: # s496418

Gaminio Parametrų

Produktai Pasižymi

Produkto Išsamiai

Akinių Priežiūros

1)Nepriklausomai nuo to, ar ji yra akinių rėmelyje arba akinius nuo saulės, įsitikinkite, kad įtraukti dešinę koją pirma, ir tada atsiimti kairę koją, kai saugoti.Klaidingas požiūris sukels akiniai turi būti nesubalansuotas ir iškreiptas, todėl jį nepatogu nešioti.

2)nuėmus, įdėti objektyvo veidu žemyn, ir įdėkite jį į akinius atveju.Įsitikinkite, kad nėra jokių dalelių akiniai atveju, siekiant išvengti braižymo lęšiai.Pabandykite wrap akiniai su pristatymo objektyvas audiniu ir įdėti juos į dėklą.

3)akiniai gali būti nesubalansuotas ar net deformuota po to, dėvint juos ilgą laiką.Rekomenduojama eiti į profesinę optikas juos koreguoti reguliariai.

4)akinius, neturėtų būti tiekiami aukštoje temperatūroje ir drėgnoje aplinkoje ilgą laiką, pavyzdžiui, po priekinio stiklo automobilio, vonios kambarys, virtuvė, taip, kad pagreitinti senėjimo objektyvo ir deformacijos rėmo.

5)ne padaryti išgaubto paviršiaus objektyvo susisiekti su objektu, kai akiniai yra imtasi off, siekiant užkirsti kelią veidrodžio paviršiaus nuo nešioti.

Objektyvo Priežiūra

1) Jei objektyvas purvinas, jūs galite nuvalykite jį su akiniais šluoste arba nuplaukite jį po tekančiu vandeniu, tada švelniai ištrink jį sausu popieriniu rankšluosčiu.Niekada nuvalykite jį pirštais arba kietais objektais.

2)Jei veidrodžio paviršius yra rūkas ir vandens negali būti nuplauti, galima plauti su vandeniu, kuriame plovikliu, tada nuplaukite jį du kartus su tekančiu vandeniu.

3)Kai apliejimo okuliarus, naudokite specialius akinius audiniu išvengti nenuneštų smulkių dalelių nešioti lęšius.Žmogaus kūno prakaitas yra ėsdinančios.Jei akiniai stick prakaito, jie turėtų būti valomi kartą.

Dėmės ant akinius, kad yra sunku, nuvalykite ir gali būti naudojamas.Koncentracija neutralus ploviklis valytuvas

Pastaba

1) Jei jums nepatinka prekę įsigijote, prašome apmokėti siuntimo krovinių ir grąžinti ją į mus per 10days.Mes grąžinsime pinigus, kai tik gauna.Neišmeskite pakuotės nebus poveikį mūsų antroji pardavimas.

2)Savo Teigiamas komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę.Maloniai kviečiame gali

paimkite vieną sekundę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5 žvaigždės.Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos.

Jei tu negali būti patenkintas savo operaciją:

3)Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą.Atviras ginčas yra ne geriausias būdas susidoroti su problema.Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Lengvas Rėmas

Plastikiniai kadrai padaryti tai, akiniai nuo saulės, lengvas.Be spaudimo.Leiskite jums jaustis laisvai ir malonus.

Patogus Nosies Priežiūros

Aplinkos, liesas ir lengvos medžiagos daro jį labiau stabilus ir patogus .Anti-alergijos testas.

Gražus Derinys

Fiksuotas derinys funkcijų, jis gali veiksmingai užkirsti varžtą iš atsipalaidavimo ir užtikrinti sklandžiai atidarymo ir uždarymo.

Bauda Šventykla

Pasirinkimas aukštos kokybės medžiagų, po daugelio gamybos procesų ir griežta kokybės kontrolė dėvėti patogiau.

Stabdžių Mėlyna Šviesa Akinius Aikštėje Mados Naujų Prabangių TR90 Šalies Juoda Vintage Dizaineris Dekoratyvinis Optinis Retro Akinių Rėmelius

Specifikacijos Aprašymai
Lytis: Unisex
Rėmas Medžiaga: Plastikiniai Titano
Lęšių Medžiaga: plastikiniai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų