Toketorism Prabangūs moteriški Akiniai Markės Dizaino Anti Blue Akiniai tinka moterims, Klasikinis, Optiniai Akiniai 1702

Sandėlyje
€20.32 €10.16

Kategorijos: Drabužiai, Reikmenys
Prekės kodas: # s499063

Jei jums reikia padaryti recepto akinius, spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami pirkti receptinių lęšius, tai geriausia pasikonsultuoti su mumis tiesiogiai .

Prašome siųsti savo receptą, kaip nurodyta toliau:

R(OD) sph x.xx /cyl x.xx *ašį x.xx

L(OS) sph x.xx /cyl x.xx *ašį x.xx

PD: xx mm

Spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami peržiūrėti objektyvas.Daugiau objektyvą nuorodas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

1.Toketorism Kompiuterio Akinius siūlo puikus derinys stiliaus ir funkcija tiems, kurie daug laiko praleidžia priešais kompiuterio ar telefono.Šie akiniai ne tik madinga ir madingas, bet jie taip pat siūlo naujausias technologijas, akių apsauga.

2. Gradiento spalvos rėmai yra tiek stilingas ir elegantiškas, galima aikštė, dizainas, kad yra puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims.Su ultralight rėmai suteikia maksimalų komfortą ir patvarumą, su metalo pavasario vyrių ir lanksčių kojų, kurios gali atlaikyti kasdienio naudojimo.

3.Anti-mėlyna šviesa ir anti-UV lęšiai yra skirti apsaugoti akis nuo kenksmingų spindulių skleidžiamos elektroninių prietaisų.Šie lęšiai pasiūlyti crystal clear vision ir sumažinti akių nuovargį, kurį sukelia ilgai ekrano laiko.Jie puikiai tinka naudoti su kompiuteriais, mobilieji telefonai, ir net lauko veikla.

4.Šie akiniai yra ne tik mados, bet ir funkcija.Jie pateikiami kaip receptinių akinių rėmelius, todėl juos pritaikyti, kad atitiktų jūsų specifinius poreikius.Ar jums jų reikia dirbti arba žaisti, Toketorism Kompiuterio Akiniai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori mados ir funkcinių akiniai.

Specifikacijos Aprašymai
Kenksmingos mėlynos šviesos blokavimas(385nm ~ 415nm): 99.63%
Lęšio Plotis: 52 mm
Custom: Remti užsakymą recepto akiniai
Kenksmingos mėlynos šviesos blokavimas(415nm ~ 445nm): 30.27%
Kilmės: Žemyninė Kinija
Lęšio Aukštis: 39 mm
Ultravioletinių spindulių: UV400
Objektyvai: Anti-mėlyna šviesa objektyvai
Lęšių Medžiaga: plastikiniai
Prekės Pavadinimas: Toketorism
Modelio Numeris: 1702
Matomos šviesos perdavimo santykis: 94.83%
Rėmas Medžiaga: Lydinys
Lytis: Unisex
tinka veido formą: Ilgas veidas kvadratinis veidas ovalo formos veidas
Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)
Programos: Darbo su kompiuteriu Šalies Pirkinių Vairavimo
Rėmelio plotis: 136 mm

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų