Paprastas Tuščias Beisbolo Kepuraitę Reguliuojamas Saulės Skrybėlę Strapback Skrybėlę Lauko Sporto Bžūp Kietas Bžūp Unisex Tėtis Skrybėlę

Sandėlyje
€13.64 €9.55

Įvairių Dydžių: reguliuojamo skrybėlę dizainas gali tilptų įvairių dydžių galvutės su lengvumu.Perimetras: 22-23.6 colių.Kraštų: 2.95 cm.Crown: 5.12 cm.

Reguliuojamas&Unisex Stilius: Kiekvienas dangtelis turi reguliuojamas "velcro".Taigi, mūsų kasdien kepurės gali būti pakoreguota į kelių dydžių, montavimo dauguma žmonių su skirtingais galvos dydžio.Unikalus ir reguliuojamas dizainas taip pat leidžia kepurės tinka tiek vyrų ir moterų.

Kvėpuojantis&Patogus Plius Medžiaga: Medvilnės medžiaga turi geras absorbentas funkcija; Kvėpavimo anga dizainas padidina laidumą skrybėlę.PASIDARYK pats DANGTELIS: Jūs galite kurti savo asmeninį beisbolo kepuraitę ir padaryti ją sau.Ji yra lengva siuvinėti ar siūti pleistrą ant mūsų beisbolo kepuraitę.Jis yra tikrai geras pagrindinės beisbolo kepuraitę, kad dizainas.

Tinkamumas Skirtingais Scenarijais: Puikus pasirinkimas reguliariai kasdien naudoti ir lauko veikla, ypač patinka bush pėsčiomis, žvejyba, veikia, kablys, žygis, kelionės, beisbolas, dviračiai, golfas, tenisas.

Specifikacijos Aprašymai
Stilius: Atsitiktinis
Bėgiojimas Bžūp: Naudotis Skrybėlę
Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)
Juostos Tipas: Reguliuojamas
Modelio Numeris: BD04
Kepurės Dydis: Vienas Dydis
Funkcija: Daugiafunkcį
Kraštų Ilgis: 7.5 cm
Lytis: Unisex
Išleidimo Data: Winter2022
Lengvas UV Apsauga Beisbolo kepuraitę: hip-hop bžūp
Kepurės apimtis: 56-60CM
Kepurės Gylis: 13cm
Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
Elemento Tipas: Beisbolo Kepurės
Modelio Tipas: Kietas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Greitai Džiūsta Beisbolo Kepuraitę: Akių Skrybėlę Nuo Saulės
CN: Zhejiang
Kietas Skrybėlę Nuo Saulės: Veikia Skrybėlę
Taikoma Scena: Lauko
Medžiaga: Medvilnės
Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų