DJ, Garso Maišytuvas Skaitmeninis Maišymo Konsolės Garso plokštė Konsolės Sistemos Stereo Garsas Maišytuvu Podcast Karaoke Žaidimų Gitaros Įrašymas

Sandėlyje
€65.98 €41.56

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s53203

Aprašymas:

4 Įėjimai: garso maišytuvas turi 4 kanalų įvesties, įskaitant 2 kanalo mono įėjimo ir 2 kanalų stereo įvesties, palaiko daug sąsajų, galima prijungti išorinį įrašymo įrenginį ir stebėti prietaiso rekordą-ištikimybės garso ir stebėti garso įvesties, kuri yra patogi paieška.

Aukštos klasės: mini garso maišytuvas yra pastatytas skaitmeninis efektu procesorius lustas (DSP), aidėjimas, aidai, nepriklausomai 3 segament išlyginimui prieš atidėjimas, tiesioginis garso ir galinga garso apdorojimo padaryti savo balso diapazonas platesnis ir aiškesnis, ir gali išvesti profesinio lygio vokalo efektų.

Lengvas Reguliavimas: DJ garso maišytuvas funkcijos, patvarus tiesiai geležinkelių ilgis kelionių faders sureguliuoti kiekvieną garsą pasiekti norimą reverb garso efektą.

Naudojimas: Šis universalus skaitmeninis maišymo konsolės idealiai tinka aukštos kokybės garso reverb efektai scenoje, transliacijos internetu, live transliacijas ir karaoke.

Platus Suderinamumas: garso plokštė konsolės sistema yra kairės ir dešinės kanalo sąsajos, o signalo šaltinis gali būti prijungtas kabeliu, remti , DVD leistuvą, kompiuterį, jukebox garso, nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo prietaiso garso ir t. t., ir palaiko lossless audio įvesties šaltinis.

Specifikacija:

Medžiaga: Metalas

Adapteris: JAV Adapteris

Dydžių Lentelė:

25cmx20cmx8.5cm/9.84inchx7.87inchx3.35inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Garso Maišytuvas

1 Gabalas JAV Adapteris

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: garso maišytuvas garso plokštė konsolės
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų