240 Vnt Molekulinės Modelio Rinkinio Organinė Chemija, Molekulinė Elektronų Orbitų Modelis Chemijos Pagalbos Priemonė Chemijos Pamoka

Sandėlyje
€30.05 €21.93

Aukščiausios kokybės Medžiagos---rinkinys, molekulinė modelis turi gerą ilgaamžiškumą, Saugus ir netoksiškas, dilimui, korozijai atsparus, nėra lengva sugadinti.Produktas gali ištverti daug metų.Niekada nerimauti skaldytų problema, blizgesio ir gerai tekstūros.

Produkto funkcijos---Tai organinės chemijos modelis gali padėti chemija mokinys nesupranta, 3 dimensijos Molekulinė ir molekulių nematomas Micro-tipo pasaulyje.Tai esminė priemonė įkvėpti vaikus ar palūkanų studentų mokydamiesi chemijos.

Tiksliai Chemija Modelis---Šis rafinuotas modelis yra pilnas komplektas jums pasiūlyti atlikti eksperimentą.Dėl mokytojų ar tėvų, gali mokyti savo mokinius ar vaikams apie sudėtingą molekulinę struktūrą, daug lengviau, nei tik paveikslėlių knygas.

Galingas Funkciją---Šis modelis yra C,H,O,N,Br ir kitų metalų ir įvairių vieno ir dviejų obligacijų, ilgalaikių obligacijų, ilgai klavišus.Gali būti įtraukti aukštosios mokyklos, universiteto chemijos daugumoje organinių arba neorganinių molekulių struktūros modelis studijų eksperimentinė operacija.

Elektronų Orbitų Modelis Rinkiniai---Mūsų produktas yra papildomų elektronų orbitų modelis patyrusiems mokslo chemijos.Be to, modelis gali padidinti praktinis gebėjimas susieti molekulinė.Todėl ji yra labai svarbi studentams ir vaikams.

Medžiaga:ABS

spalva:Kaip Parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

86 x Atomo Modelis

153 x Saitą

1 x Įrankis Saitą

1 x Plastikinė Dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų