Cnebikes neįgaliųjų vežimėlių tvirtinimo elektros handcycle 12inch 500w 36v susisiekimas elektrinių neįgaliųjų vežimėlių handbike

Sandėlyje
€7 592.21 €7 136.68

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s57547

Produkto Aprašymas privalumas cnebikes elektros handcycle :

1. Safty!Dviguba Stabdžių sistema garantuoja mobilumą neįgaliesiems . 2. Tolimojo! Įvairių baterija pasirinkimas .max 14ah, kad apie 50-60km asortimentą vienas mokestis. 3. Manevringas!Vairo pasukti 90 laipsnių, todėl jūs galite paversti vieta, manevruojant viduje ir išorėje. 4. Reguliuojamas! Mūsų handcycle tinka daugeliui vežimėlių .jei specialų vežimėlį , prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos . 5. Prisitaikyti ir ! Žolė,žvyras ir duobių yra ne problema.mes išbandyti skirtingus kelių, be jokių problemų . 6. Mažos apimties ir svorio! Jūs galite įdėti Automobiliai .iš viso tik 12kgs be baterijos . 7. Lengva vairo! Nereikia strugle.Eikite ten, kur norite .

Specifikacijos Pavadinimas 500W 36V Didelio sukimo momento elektros susisiekimas handcycle Prekės Elesmart /CNEBIKES Modle WH12A 500W Max greitis 30Km/h Baterija Klasės importo Ląstelių 36v /8/10.4/11.6/14ah (įskaitant kroviklis )(neprivaloma) amortizatorius taip, Padangų 12 colių *2.4 Stabdžių sistema, Diskiniai stabdžiai Greičio Lygio 1-3 pirmyn , -1 kitoje pusėje Ekrano Smart LCD005 ekranas atsparus Vandeniui Klasė IP65 Priekinis Liht ir Ragų taip Bruto svoris 18 kg Sertifikavimo ISO9001 ir CE Garantija 1 metai Produkto Naudojimo Susisiekimas handcycle Jis tinka įvairių scenarijų, Jis gali būti sujungtas su daugeliu vadovas vežimėlius labai greitai ir lengvai.Tiesiog reikia paprastos operacijos, kad galėtumėte susisiekti su priekaba jūsų vežimėlį taip, kad jūsų rankinį vežimėlį elektros.Ji yra naudojami siekiant padėti neįgaliesiems su judėjimo sunkumų ir senyvo amžiaus ir ligoti judėti tam tikrą atstumą (naudojamas su rankinį vežimėlį).Detalius Vaizdus VARIKLIS Brushless orientuota hub variklis maitinimo.Brushless variklis turi didelį patikimumą, gerą stabilumą ir stiprus prisitaikyti, paprasta priežiūra ir aptarnavimas.Ji turi daugiau galios, greičiau ir stipresnis laipiojimo jėgos nei įprasti varikliai.

Baterija Aukštos kokybės ličio baterija.Technologija suteikia jums geriausią veikimą.Aukštos kokybės baterijas skirtos pristatyti labiausiai patikimą ir ilgalaikį energijos.Mes bus atiduoti įkroviklį Priekinės šviesos diodų (LED) šviesa padeda jums važiuoti sklandžiai, kai jūs naktį.Ekranas LCD ekranas atrodo madingi ir turi daugiau funkcijų.Nustatyti atitinkamus parametrus, kaip ratlankio dydis,greitis ribotas,slaptažodį....Kai jūs važiuoti dviračiu, ji taip pat gali pasakyti, greitis,laikas,diapazonas,temperatūros...

Susiję Produktai Geriausiai parduodamų 500w 36v elektros susisiekimas handcycle $570-$575 /set

1 set 36v 250w elektros susisiekimas handcycle

$440-$460 /set 1 set Naujausias 12 colių Elektrinis vežimėlis ... $620/ komplektas 1 komplektas Kodėl verta rinktis mus CNEBIKES Co., Ltd " yra įsikūręs Changzhou city ,Jiangsu ,Kinija.Mes tik vieną valandą, nuo Šanchajaus iki greitųjų traukinių .Ji yra lengva potencialius klientus ateiti ir pažvelkite į mūsų priemonės ir produktai.

Mes gaminame įvairių produktų .Mūsų gaminiai yra patikimi ir ilgaamžiai.Mes eksportuoti į Europos, JAV, Kanados, Pietryčių Azijoje, Australijoje ir daugelyje kitų šalių .Mūsų klientai mums davė aukštos pagirti už mūsų produktus ir paslaugas.DUK:KLAUSIMAS: Ar jūsų handcycle tinka visiems vežimėliams?

A:Mūsų handcycle tinka beveik visi normalus susisiekimas,ji gali pridėti vežimėlis vamzdis su dimensiją tarp 18mm~33mm.

Q:koks yra atstumas gali eiti per mokestis?

A:Jei su 11.6 Ah baterijos,ji bus eiti apie 35kms

Q:ar Galite atsiųsti man, vadovas ar video?

A:Taip,mes atsiųsime vadovas kartu su paketas,ir jūs galite rasti vaizdo įrašą "youtube", tiesiog parašykite "cnebikes" ieškoti.

Q:ar Gali ji būti tikrinama bendrovės vartų su sutrikusia judėjimo funkcija kliento vežimėlyje?

A:nesijaudinkite,Šis produktas yra leidžiama asortimentą.

Q:ar Yra bet kokiu atveju apriboti greitį mažiau nei 12km/h?

A:Taip,galite nustatyti, kad ribotas greitis), LCD ekranas.

Q:Kokia garantija?

A:Elementas turi vienerių metų garantija.Garantija negalioja fiziniams dėvėti arba bet kokią žalą, dėl blogo veikimo.

Q:Yra ličio baterija įkraunama?Jei taip, ar man reikia pirkti atskirų baterijų kroviklis?

A:Taip,Ji yra.Jums nereikia pirkti atskirų baterijų kroviklis,jis bus išskaidytas ir išsiųstas jums su baterija kartu

Q:Yra akumuliatoriaus tipas Ličio?

A:Taip,ji yra. 8ah /10.4 ah/11.6 ah/14ah renkantis .

Specifikacijos Aprašymai
bendras svoris: 20kgs
Ekranas: LCD005 ekranas
Padangų Dydis: 12*2.4
Kilmės: Žemyninė Kinija
Maksimalus Greitis(pirmyn): 30km/h
Kilmės Vieta: Jiangsu, Kinija
Modelio Numeris: wh12As 500W
Produkto pavadinimas: 500w 36v elektros susisiekimas areštas su big 14ah ličio baterija
Savybės: Neįgaliųjų Vežimėlių Tvirtinimo, Reabilitacijos Terapija Prekes
Tipas: Rankinių Įrankių Dalys, Handbike, Neįgaliųjų, Motoroleriai
Variklis: 500W 36V
Pakrovimo talpa: 150kgs
Spalva: Juoda
Baterija: 36v 10.4 ah baterijos
Prekės Pavadinimas: cnebikes

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų