Vietoje Suvirintojas skardos Storis Suvirintojas 0,3 mm Suvirinimo Nešiojamų pedalo Suvirinimo Mašinos Rankinį Ekranas Taškinis Suvirinimo Aparatas

Sandėlyje
€119.74 €77.83

Kategorijos: Suvirinimo Įranga,
Prekės kodas: # s58568

Aprašymas:

【Dvigubo Suvirinimo】: Vietoje suvirintojas gali automatiškai prasme, kad suvirinimo paliečia juostelės, ir automatiškai išėjimo impulsų.Ji taip pat gali būti prijungtas prie kojinis jungiklis.didelės talpos skaitmeninis displėjus, suvirinimo aparatas, maksimali suvirinimo talpa 0,3 mm.

【Dizaino Atnaujinti】: nešiojamų vietoje suvirintojas turi 1.8 colio LCD ekranas aiškiai rodo, duomenų ir kt.iš pirmo žvilgsnio, daugiau protingas, tiksliau, žmogiškas nešiojamų dizainas, šviesos ir aukštos energijos, profesinės shell guolis 150 catties, gali stovėti ant žmonių.

【Begalinis Jaustis Mygtuką】: užrašas yra naudojamas kaip pasukimo mygtuką, kuris yra begalinis jaustis ir senėjimo problema, ir pedalo suvirinimo mašina galima tiksliai reguliuoti 250 įrankių, funkcijas.

【Anti Slip Pėdos Padas Dizainas】:Šis atnaujintas vietoje suvirintojas su keturių gumos pėdos pagalvėlės išvengti braižymo darbo vietos paviršius, ir suteikti pakankamai trinties nustatyti visiškai uždara struktūra, nr. nerimauti dėl dulkių patekimo, ir matinio paviršiaus šilumos išsisklaido greitai.

【Galingų Funkcijų,】: Delninis vietoje suvirintojas su 50cm ilgio litavimo pen, pastatytas T2 vario varinė viela core, vidinis atsparumas 0.7 pone, 25 kvadratinių gali suteikti 1400A produkcija, kuri yra lygi penkis kartus dabartinės užvesti automobilį.Pažangi temperatūros kontrolės, matavimo, kad temperatūra viduje mašina, ne didesnė kaip 45 °.

Specifikacija:

Medžiaga:Aliuminio Lydinys

Dydžių Lentelė:

18.7cmx15cmx10cm/7.36inchx5.91inchx3.94inch

Komplektą Sudaro:

1 Nešiojamą Suvirinimo Mašina

1 Europos Plug

2 Lydmetalis Smeigtukai

1 Lydmetalis Rankena

1 Kojinis Jungiklis

2 Litavimas, Rašikliai

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Specifikacijos Aprašymai
Matmenys: 187mmx150mmx100mm
MainKey5: pedalas suvirinimo įrankių nuimamas suvirinimo pen
MainKey1: vietoje suvirintojas
Kilmės: Žemyninė Kinija
MainKey3: reguliuojama pedalo suvirintojas "pasidaryk pats" aksesuaras
MainKey6: taškinio suvirinimo mašinos lapas suvirintojas suvirinimo
Modelio Numeris: Nešiojamų Vietoje Suvirintojas
MainKey4: pedalas suvirintojas mašina vietoje, suvirinimo įranga
MainKey2: nešiojamų vietoje suvirintojas mašina, su ekranu

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų