Altoriaus Medžiaga Neteplios Taro Kortų Staltiesė Storio Nešiojamasis Altoriaus Padengti Ragana Dekoro Pradedantiesiems Entuziastams Magai

Sandėlyje
€7.40 €4.96

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s59953

Mūsų taro kortų staltiesė yra pagaminti su aukščiausios medžiagų, teikti prabangus ir elegantiškas patirties, o smagiai su savo taro kortos.Jis yra sulankstomas ir dydis yra apie 49*49cm/19.29*19.29, ir puikiai tinka prie bet kurio stalo.Patobulinkite savo tarot skaitymo ritualas su šis gražus staltiesės.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Taro Kortų Staltiesė

Gaminio Medžiaga: Composite pliušas

Pakavimo Sąrašas:

1 * Taro Kortų Staltiesė

Pastabos:

Plauti rankomis šaltame vandenyje ir sausu oru atskirai.

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kokybiškos Apsaugos: apsaugos jūsų taro kortos su mūsų neteplios ir patvarus staltiesė.Savo storio pliušinis medžiaga suteikia ultimate apsaugą nuo apgadinimo.Puikiai tinka bet kokiai progai, su lengvas nešioti ir lengva laikyti.

2.Psych Iki Savo Skaitymo Erdvė: šios taro kortų staltiesė, galite sukurti puikią atmosferą jūsų tarot rodmenys.Tinka psichologinės konsultantai, magai, ir taro entuziastai, tai būtina turėti aksesuaras, kuris prideda unikalų ryšį su bet kokia proga.

3.Išskirtinę Atmosferą: pasinerkite į mistinį karalystė su mūsų taro kortų staltiesė.Paslaptingas išvaizda juoda ir aukso modelį sukuria paslaptingą atmosferą savo parodymus.Mėgautis elegantiška ir patraukli taro patirties, kaip niekada anksčiau su šiuo išskirtiniu staltiesė.

4.Nešiojamų Dizainas: Mėgaukitės tarot rodmenys, visur su mūsų universalus staltiesė.Jį naudoti ne sodai, paplūdimių arba patalpose.Jo lengvas ir sulankstomas dizainas daro jį lengva nešiotis ir laikyti.Plius, jo unikalus dizainas taip pat gali būti naudojamas kaip gražus vaizdo įrašo fono jūsų burtas.

5.Padidėjusi Įžvalga: Pakelti savo tarot kortelės patirties su šia nešiojamų staltiesė.Gražus modelis suteikia įkvėpimo ir patarimų, kaip kiekvieno skaitymo.Dydžio 49*49cm/19.29*19.29, tai lengva nešiotis ir įkvėpė on-the-go.Puikiai patogu bet kokioje aplinkoje, nesvarbu, ar namuose ar lauke.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų