Vaivorykštė Vasaros Paplūdimio BallI Vaikų Pripučiami Futbolo Uždaras Baseinas Lauke, Krepšinio, Tinklinio, Futbolo, Paplūdimio Žaidimas Playg H2Q3

Sandėlyje
€1.33 €0.75

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s70945

Produkto pavadinimas: Rainbow Paplūdimio kamuolys

Gaminio dydis: Apytiksl. 21cm/8.26 į

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: Guma

produkto savybės:

1. Vaivorykštė Dizainas: Tai 9-colių pripučiami žaislas kamuolys turi ryškių vaivorykštės spalvų schemą, kuri prideda įdomus ir įspūdžių, žaidimų, sporto veiklos.

2. Tvirtos konstrukcijos: Šis kamuolys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios gali atlaikyti šiurkščiai žaisti ir lauko naudojimui, užtikrinti ilgalaikį patvarumą ir malonumą.

3. LENGVA INFLIACIJA: Dėka jos patogioje infliacija dizaino, šis kamuolys gali būti lengvai pripūsti siurblio naudojimas ar burną, todėl greitai ir be jokio vargo žaisti su.

4. MULTI-PURPOSE NAUDOTI: Ar žaisti futbolą, krepšinio, arba tiesiog supimas ir žūklės, šis kamuolys yra universalus, tinka įvairių sporto ir poilsio organizavimo veikla, teikti begalinis pramogų vaikams.

5. Skatina fizinį aktyvumą: Tai pripučiamas žaislas kamuolys skatina aktyviai žaisti ir padeda vystyti vaikų koordinacijos, motorinių įgūdžių ir bendro fizinio pasirengimo, o smagiai.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Vaivorykštė Paplūdimio kamuolys

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų