Seksualus Camisole Moterų Apatinius, Vielos-Nemokamai Bakas Pasėlių Viršų Atgal Camis Sporto Belaidžio Tee Vamzdžių Viršūnes Grožio apatinis Trikotažas Besiūliai Liemenėlė W9F8

Sandėlyje
€3.71 €1.85

Kategorijos: Apatinis trikotažas
Prekės kodas: # s73535

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Liemenėlė camisole gražus atgal anti-išblukimo liemenė

2. Gaminio dydis: Vidutinis, rekomenduojama žmonėms, sveriantiems tarp 40-65kg nešioti.

3. Produkto stilius: liemenėlė liemenė

4. Gaminio spalva: balta, pilka, juoda, chaki

5. Medžiaga: spandex

Produkto savybės:

1. Vientisas dizainas: Ši liemenė priima vientisas dizainas, nereikia nešioti sudėtinga petnešos ir sagtys, paprasta ir patogu.Tiesiog stumkite jį per savo kūną patogiai.

2. Graži atgal į kelią šviesos praradimas: Ši liemenė yra specialiai sukurta su " back sumažinti, kuris gali parodyti, žavus, gražus nugaros linija ir veiksmingai užkirsti kelią gėdingai padėtį šviesos nuostolių.Jums labiau pasitikėti savimi ir jaustis vasarą.

3. Patogus medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės audinio, minkštas ir patogus, odos draugiškas ir kvėpuojantis.Nėra jokių plieno žiedai ir sunkiai palaiko viduje, kad būtų galima pajusti nevaržomą laisvę visame varginantis procesas.

4. Nereguliarus dizaino išorinis drabužiai: nereguliarus hem dizaino ši liemenėlė ir vamzdžio viršaus keičia liemens linijos, jūsų figūra daugiau slim ir rodo žavinga kreives.Jį galima dėvėti atskirai kaip išorinis liemenė su sijonai ar kelnės, kurios yra madinga ir individualus.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1 vnt liemenė

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

Specifikacijos Aprašymai
Seksualinio Pobūdžio: No
Lytis: MOTERIS
Modelio Tipas: Kietas
Modelio Numeris: Pasėlių viršų
Medžiaga: Medvilnės
Elemento Tipas: Camisoles & Tankai
Nepadori Nuotrauka: No
Kilmės: Žemyninė Kinija
Apdaila: Tuščiaviduriai Iš

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų