7 Spalvų Saulės Vejos Lempos Lauko Vandeniui Saulės Žemės Šviesos Kraštovaizdžio Šviesos Kiemas, Sodas, Terasa Kiemo Dekoro Saulės Šviesos

Sandėlyje
€105.56 €80.22

Kategorijos: Lauko Apšvietimas
Prekės kodas: # s75760

[7 Spalvų Kaitos] aukšto ryškumo LED skleidžia minkštą šviesą(7 šviesias spalvas, pakeisti), ir tai verčia prabangus modeliai ant žemės, kad pridėti minkštųjų švyti į savo erdvę ir sukurti puikią atmosferą jums.

[Saulės energija Varomas] saulės kuolo šviesos maitina 1.2 V/300mAh baterija ir 2V/0.2 W silicio skydelis, kuris turi aukšto konversijos efektyvumą.Jis gali dirbti 12 valandų naktį ir reikia tik 6-8 valandas imti pagal saulės.

[Auto On/Off nuo Sutemų iki Aušros] Pasukite į "ON" (įjungti, ir saulės vejos šviesos gali aptikti ryškumą pakeitimus išorinėje aplinkoje.Jis bus automatiškai įjungti naktį ir išjungti auštant, ekologijos ir energijos taupymo.

[IP65 Vandeniui] saulės sodas šviesos pasiekia IP65 vandeniui klasę.Geras vandeniui veikimo daro tai nereikia nerimauti dėl lietaus, sniego, šalčio ar šlapdriba, ir kitų blogų oro sąlygų(skirtas apsaugoti nuo lietaus, tik, prašome nepanardinkite jas į vandenį).

[Platus Taikymas] saulės sodo žibintas gali būti prijungtas į bet kurią vietą, kur norite, tinka sode, kieme, veranda, lauko pratybos, kraštovaizdžio, ir vejos apdaila.

Produkto Aprašymas:

Saulės kuolo šviesa nušviečia jūsų kelią, grįžtant namo, kaip "kažkas" laukia, kad jums gauti nuo darbo, siekiant padėti jums vairuoti nuovargio nuo darbo ir atsipalaiduoti, ir priduria, savo sodo/parko šiltą ir jaukią atmosferą, jūsų kaimynai crazy, patenka į meilės su juo.Išleisti jį į sodą, vaikai aplink sodo šviesų, juoko ir šokio, saulės kuolo šviesos tapyba nuotrauka laimės ir harmonijos jums.

Pagrindinės Savybės:

Sukurkite romantišką atmosferą: saulės sodas šviesos skleidžia šiltą akcentas sodo, priduria, minkštas žėrintis, ir sukuria romantišką nustatymas patio.

Aukšto efektyvumo ir energijos taupymo: saulės žemės šviesa ateina su didelės apimties saulės skydelis surinkti daugiau saulės, ryškesnis, ir ilgesnis darbo laikas.

Tvirtos ABS medžiaga: saulės kraštovaizdžio šviesos yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra dėvėti, atsparus, patvarus ir tvirtas, suteikiant ilgą tarnavimo laiką.

Kūrybos dovana: saulės Hollow-out žibintai tinka įvairioms progoms, didelis dovanų pasirinkimas šeimai, ir draugams, ir taip pat puikus pasirinkimas housewarmings ir sodas.

Lengva įdiegti: Jokių laidų ir jokių papildomų baterijų, jums tiesiog reikia prijungti kuolo ir lempa kūno, įdėkite lempos į žemę, ir tada pasukite mygtuką.

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Šviesos Šaltinis: LED

Šviesos Spalva: 7 Spalvas Pakeisti

Saulės Skydelis: 2V/0.2 W

Baterija: 1.2 V/300mAh

Įkrovimo Laikas: 6-8hours

Darbo Laikas: 12hours

Vandeniui Lygis: IP65

Kiekis: 2vnt

Dydis: 30 x 6cm/11.8 x 2.4 L x W)

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

2 x Saulės Šviesos Kuolo

Specifikacijos Aprašymai
Apsaugos Lygis: IP65
Yra Lemputės Įtraukti: Taip
Naudojimas: ATOSTOGŲ
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Maitinimo Šaltinis: Saulės
Korpuso Medžiaga: Abs
Prekės Pavadinimas: GEFENSI
Stilius: Kotedžas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Sertifikavimo: Nėra
Yra Pritemdomi: Taip
Saulės Elementų Tipas: Ni-MH

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų