Oro sausintuvai 1850ML Nešiojamų Mažas Sausintuvo Su Spalva, Šviesa Pašalinti Drėgmės Rūsyje Miegamasis, Vonios kambarys ES Plug

Sandėlyje
€139.83 €76.90

Kategorijos: Blynas Kūrėjai
Prekės kodas: # s77183

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Aukštos Efektyvus Sausinimas: Sausintuvo įrengta su didelės 1850ml vandens bakas, galima išgauti iki 800ml (86 laipsnių pagal celsijų, 80% santykinė drėgmė) drėgmės per dieną uždarose maži kambariai ir patalpos.Ir darbo vietos yra iki 560 Kvadratinių metrų, taigi jums nebereikia nerimauti dėl drėgmės rūpesčius!

2 Darbo Režimai & Tylus veikimas: Nešiojamų oro sausintuvai naudoti Peltier technologija efektyviai sumažinti triukšmą. 2 darbo režimai, galite pereiti laisvai.Didelės spartos režimą triukšmas yra mažesnis nei 46 dB, gali greitai pašalinti perteklinę drėgmę iš oro.Vėjo greitis sumažėja mažo greičio režimas, kuris gali efektyviai apsaugoti jūsų iš miego gali būti sutrikdyta.

Auto Shut-Off & Energijos Taupymo: Elektros sausintuvo išsijungia automatiškai, kai bakas yra pilnas, siekiant išvengti rizikos perkrautas.Šviesos bus raudonas jums priminti, kad tuščias bakas.Ir, Palyginti su tradiciniais didelis oro sausintuvai, mūsų saugos sausintuvo yra labiau energiją taupančių, tai bus jūsų ekonomiškiausias pasirinkimas.

Spalvinga Naktį Šviesa: 7-spalva šviesiai šio miegamojo sausintuvo bus automatiškai flash linijos, kai ji naudojama.Jūs galite lengvai pasirinkti savo mėgstamą spalvą arba jį išjungti, paspausdami šviesos mygtuką, norėdami sukurti savo romantišką atmosferą.

Sukurta sveiką namų aplinką: Pagal tyrimus, daugiau nei 70% drėgmės ore, gali turėti įtakos žmogaus sveikatai ir sukelti diskomfortą.Mūsų modernizuotos oro sausintuvai dirbti, kai drėgmė viršija 45%, veiksmingai ir nuosekliai sugeria drėgnas oras, puikus vonios kambarys, mažų rūsiuose, drabužinės, virtuvės, kambarių ir kitų didelio drėgnumo vietose.Pareikšti šviežią orą į kiekvieną kampelį savo namuose.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Įtampa:AC220V

Elemento Tipas: Oro Sausintuvai

Tipas: oro Sausintuvai namų

Tipas: Neigiamų jonų valymo sausintuvo

spalva:Balta

Medžiaga:ABS

dydis:16.51 x 16.51 x 32cm

Pakuotės Turinys:

1 x oro Sausintuvai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Įtampa (V): 12V
Talpa: 1.1-2.5 L
Prekės Pavadinimas: FGHGF
Galia (W): 3W
Triukšmo: 36db
Kilmės: Žemyninė Kinija
Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų