Nešiojamų Pressotherapy Oro Naujos Technologijos Kūno Lieknėjimo Profesinės Sveikas Pressotherapy Limfos Detox Prietaisas 2023

Sandėlyje
€4 452.04 €4 229.44

Principas

Ši mašina priima mikrokompiuteris kontrolės, paprasta naudoti, ne tik grožio salonas specialios dietos ir detox, bet taip pat tinka galvos svaigimas, galvos skausmas, neurasthenia, didelis cholesterolio kiekį kraujyje, juosmens, kojų skausmas dėl nervų sistemos, kraujo sistemos, virškinimo sistemos ir sekrecijos sutrikimai, taip pat veislių sukelia vidurių užkietėjimą, dėl psichinio streso ir visą psichozė ir menopauzės išsami, įgyvendinti prevencijos ir sveikatos funkcijų, kurios yra multi-purpose funkcinės kompetencijos mašina , sumažinti oro žmonių, geros sveikatos, saugumo, šeimos, ir turi-naujas darling.Prašome naudoti jį Atidžiai, prieš pradedant jį naudoti, atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją ir teisingą veikimą.

Limfinės detoksikacijos lieknėjimo mašina yra žinomas kaip žmogaus kūno "maitėda", daugiausia per kraujotakos sistemą į žmogaus kūną.Vidinės recirkuliacijos įskaitant: kraujo apytakos sistemą, limfos apytakos sistemą ir audinių skystis ir pan.Oro infliacija oro pagalvių kaklaraištis klientas " s pilvo, rankų, kojų limfos pripūstos apyvartoje tam tikrą laiką ir compressd, paskatino per kraujotakos sistemą, pagreitinti ciklą žmogaus organizme, siekiant detoksikacija, lieknėjimo, endokrininės sistemos reguliavimo.Dalys

Per operaciją, be to, galima intensyvumo reguliavimo klavišą, norėdami nustatyti lygį oro, bet taip pat, priklausomai nuo kūno dalys, yra veikiamas oro, atitinkamai koreguojant sandarumą dalys, oro pagalvės koreguoti dydį oro.Nuo pilvo priežiūra turėtų būti siekiama pilvo, taip, kad pilvo airbagthe maišas, pripučiami dalys yra pilvo, ir oro pagalvės žemyn tiek, kiek įmanoma, fotografuoja pilvo pozicija, siekiant išvengti oro pagalvės iš tiesioginio suspaudimo, širdies, sukelia diskomfortą klientui.Klientams reikia nugaros masažas priežiūros, pripučiamos dalys, ant juosmens.Šlaunies oro pagalvės turėtų būti arti šlaunies, stimuliuoja pilvo raumenis sulcus limfmazgius.

1).Pašalinkite visus metalinius daiktus iki operacinės.oro energijos reguliavimo lygį ir drabužių dydį laisvai reguliuoti dydį faktinė padėtis pagal svečių jausmas.

2).Diskomfortą, kūno ir nėščioms moterims klientams yra nerekomenduojama naudoti šią mašiną.Klientas per vieną valandą po valgio, jūs negalite naudoti mašiną priežiūra

3).Po naudojant, turėtų būti pagal programą, išjunkite, ištraukite oro ortakiai kištuko, pašalinti oro kanalus, pašalinti įvairius dalys, oro pagalvė, neturi būti pernelyg ruld atsiskleisti ir priklauso priedai tinkamai saugomi pagal nustatytus reikalavimus.Dezinfekuoti ir išvalyti drabužius ir mašina.Privalumas

1. Saugai: Ši mašina yra įrengta su 36 V saugos įtampos.

2. Siekiant užtikrinti, kad kiekviena oro pagalvė turi stora siuvimo,naudojame pažangias suvirinimo ultragarsu technologiją.

3. Didelis skaitmeninis vamzdžio sinchroniškai veikti kiekvienos rūšies operacijos, operacija yra paprastas, patogus ir aiškus valdymas.Skaitmeninės technologijos, laiko orientacija, pozicionavimo, pastovaus oro daryti, lengvieji, sunkieji, greitai, lėtai žmogiškas atrankos režimai.

4. 24 grupės rūmų arti kūno dalys, siekti dvigubo efektyvus procesas.Vietinis arba sisteminis naudoti, vienišų žmonių, arba du kartus naudoti, gali būti valdomi vienu metu.

5. Oro kostiumą, pasiūti iš specialios medžiagos, gali būti padaryta ir daugiau pagrįstų ir patogus ir patvarus valymas.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Naudoti: Bikini, Įstaiga, Veidas, Pažastų
Maitinimo tipas: Elektrinis
Prekės Pavadinimas: ZUOTING
Elemento Tipas: Epiliatorius

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-09-14

Labai geras produktas, labai geros kokybės, lengva valdyti jau duoda tam tikrų programų ir tiekėjo labai draugiškas ir dėmesingas nuo to momento, kai mano pirkimo, kol jį gavau.

Anon

2023-08-08

Aš esu labai laimingas su šiuo prietaisu. Mes naudoju ji apie 1 savaitę, ir visi mano operatoriai sako, kad tai yra lengva naudotis, mūsų klientai patenkinti. Pardavėjas yra labai gražus ir profesionalus. Ačiū už viską.

Jums taip pat patiktų