Teniso Raketė Švino Juosta Storio Svertinis Švino Juosta Raketės Galvos Švino Svorio, Juostos Ritinėlis Irklus Raketę Didelio Tankio Švino Juosta

Sandėlyje
€9.56 €6.41

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s84223

0.18 MM Storio, Lipnios ir Paprastos Naudoti.Norite padidinti savo sūpynės svorio ir galios?Tai švino juostelės yra puikus sprendimas.Tai lengva taikyti ir pašalinti, ir gali būti pritaikyti, kad atitiktų jūsų poreikius.Tiesiog supjaustyti, nulupkite ir klijuoti.

Produkto Pavadinimas: Subalansuota svertinis švino lakštai

Specifikacija:

1/4"=Plotis 6.35 MM*Ilgis 4M*Storis 0.18 MM Svoris: 48g

3/8"=Plotis 952MM*Ilgis 4M*Storis 0.18 MM Svoris: 70g

Sąrašą;

Didelio Tankio Švino Juosta Golfas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išlaiko pradinę išvaizdą: juosta yra nuošalioje raketės rėmo apsaugos vamzdžių, todėl išlaiko pradinę išvaizdą ir liesti savo raketę.Į 0.18 MM plonas dizainas, taip pat mažina įtaką oro atsparus ir mobilumas savo raketes

2.Pritraukti DĖMESĮ: Tai didelio tankio švino juosta gali padaryti jūsų golfo klubas daugiau patrauklus, ir veiksmingas.Ji sklandžiai ir blizga paviršiaus, kuris atitinka bet kokį klubą dizainas.

3.Lengva naudoti: Tai didelio tankio švino juosta, suteikia daugiau svorio ir balanso į savo golf club geriau jaustis ir kontroliuoti.Jis yra lengvai pjaustomas ir pridėti, ir tie roll teikia 4 metrų juosta.

4.Lipnios švino juosta: Jis turi stiprių klijų pagrindo, kad gali būti įterptas ne kartą dėl bet kurios dalies klubo vadovas, velenas arba rankena.Ji yra taip pat lengva nulupkite, nepaliekant jokių dėmių, ir jis gerai prisitvirtintų per savo sūpynės.

5.Padidinti agresyvumą: Jūs galite tinkinti pusiausvyros taško savo raketę, padidėja agresyvumas, padidinti swing svoris ir masė.Tai padarys jūsų raketės labiau reaguoja ir veiksmingai į savo žaidimą.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: Storas Svertinis Švino Juostos
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų