Motociklo Jautienos Band Gumos Juosta Privalomas Diržo Motociklo Elektros Namelius Virvę Dirželis Šalmas Elastinga Tarp Kaklaraištis-žemyn L1s1

Sandėlyje
€1.40 €0.70

Aprašykite:

1.Labai elastinga bagažo virvė gali būti ištemptas iš 23.6 colių 43.3 cm, puikiai tinka tvirtinimui motociklo šalmai, lagaminų, dėžių ir kt.

2.Tai suteikia daugiau jėgų, kad būtų užtikrinti bagažo ant dviračio ar motociklo ir užkirsti kelią krovinius iš skenavimas.

Puikus motociklai, dviračiai, elektromobiliai, stogo laikiklius, priekabas, rankiniai vežimėliai, valtys, nameliai, kempingas, tarp kaklaraištis-žemyn ir t.t.

SAVYBĖS:

1.Didelis Elastingumas - Pagamintas iš aukštos elastinga guma, ji gali būti ištemptas iš 23.6 colių 43.3 cm, tinka įvairių privalomų reikalavimų.

2.Tvirti ir Ilgaamžiai - Tai stiprus ir dėvėti, atsparus smūgiams, UV spindulių ir drėgmės, atsparus vandeniui.Latekso branduolys yra apsaugotas nuo UV apdoroti, siekiant užtikrinti gerą keliamoji veiklos (keliamoji 20kg) ir ilgą tarnavimo laiką (daugiau nei 20 metų).

3.Lengva Naudoti - karabinai kabliukais abiejuose galuose, į elastinga privalomas virvė gali būti fiksuoto taško, be lenkimo, nesilaikantiems arba paslysti.Reguliuoti stumdomas sagties fiksuota, kad jis labiau stabili, ir lengva naudoti.

4.Universalus Panaudojimas - puikiai tinka tvirtinimui motociklo šalmai, lagaminai, juda dėžės ir kt., ir taip pat gali būti naudojamas tvirtinimas, krovinių, automobilių kamieno, sutvarkyti lauko stovykla, palapinė, tentas, kabinti drabužius.

SPECIFIKACIJOS

Medžiaga: Guma

Spalva: Juoda

Nešantis: 30kg

Elastinga Ilgis: 60-110cm / 23.6-43.3"

Svoris: 80g

Pakuotėje yra:

1pcs* elastingas dirželis

PASTABA

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų