Lauko Išorinės Sienos Kampo Laikiklis Vertikalus Polių Stovai IP VAIZDO Saugumo kamerų Diegimo Paramos Vandeniui Aliuminio

Sandėlyje
€17.85 €9.25

Žymos: lauko saugumo kameros pole mount, laikiklis pole mount vaizdo kamera, cctv kameros laikiklis sieninis laikiklis

Kategorijos: Vaizdo Stebėjimo
Prekės kodas: # s92278

Tai yra baltai dažytos aliuminio lydinio, stebėjimo kameros laikiklis, atsparus vandeniui ir nerūdijantysis, tinka vidaus ir lauko darbams, bendras ilgis 300mm, svoris apie 0.4 KG, o didžiausia gali atlaikyti apie 5KG.Stovo pagrindas yra 90 laipsnių stačiu kampu formą, jūs galite įdiegti ją tarp dviejų vertikalių sienų kampe lauke, todėl, kad jūs galite padaryti vaizdo kameros matymo kampas platesnis, taip pat galite įdiegti ją ant stulpelio formos objektai, tokie kaip elektros stulpai, vertikalūs stulpai , medžiai ir kiti cilindrinių objektų, tuo metu, turi būti naudojami su dviejų dalių nerūdijančio plieno žiedai, prašome pirkti kartu, kiek reikia.

Savybės:

Spalva: balta dažai

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Nepralaidus vandeniui bei nerūdijantis

Įrengimas methords: Kampe montuoti vertikaliai arba pole mount

Svoris: 0.4 KG

Keliamoji: apie 5KG

Rankos ilgis: 300mm (11.81 colių)

Dydis 90° atramos bazė: 100mm x 80 mm (3.93 colių x 3.14 colių)

Dydis kameros laikiklio stovas: 85mm x 50 mm (3.34 colių x skirti 1,96 colių)

Kampas laikiklis metrai: 90° į dešinę kampas

Jūs taip pat gali būti domina kitų skliaustuose toliau, prašome spauskite pirkti.

Apie Mokėjimą:

Mes priimame mokėjimus iš Smartlaikrodis.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito kortelė/ / Pinigų Booker !pavyzdžiui,Vizos, WebMoney (toliau WM), TT perlaidos, Paypal, Western Union, Qiwi piniginės, Brazilija Boleto ir pan.

Apie Shippment:

1 Mes laivas Alixpress registruota adresu.

2 Mes organizuojame prekių jums per 1-3 darbo dienas nomally.Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją apie svetainę: www.17track.net.Please pastaba, tai užtruks nuo 2 iki 5 dienų prieš stebėjimo informaciją galima rasti internete.

3 siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mes nesame atsakingi už savo importo mokesčio ir (arba) muitai ar kitomis muitų mokesčiai.

4 Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų tarpuskaitos

5 DHL, greitas pristatymas,jei jūsų pašto kodas/miestas yra atokioje VIETOVĖJE, iš DHL pristatymo asortimentą,mes susisieksime su jumis mokėti papildomai NUOTOLINIO valdymo MOKESTIS(35USD), priešingu atveju, mes turime teisę pasirinkti, kitas panašus pristatymo būdas, kaip AVS.

Apie Grąžos/Grąžinimas:

1 Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, ar reikia padėti apie jūsų užsakymą,Mes laimingi, kad paslauga jums 7/24 metu,dėka.

2 Mes siūlome 12 mėnesių gamintojo garantija dėl pagrindinių gaminių remontas ir techninė palaiko išskyrus priedai.

Visos grąžinimo-prekė TURI BŪTI ORIGINALIOJE pakuotėje, be jokių skaldyti, skirtų perparduoti, jei ji neveikia dėl jūsų grįžti, mes turime prašyti atlyginti.Grąžinimo išlaidas apmoka pirkėjas.

Už visa grąžinamoji išmoka, prašome siųsti visas paketas atgal(įskaitant visus jos priedus);

Remontas arba pakeitimas, prašome siųsti tik produktą be priedų.Bet kuriuo atveju, įsitikinkite, siuntinių bei pakavimo.

3. Jei prekės yra sugadintos, prarastos kai jie grįžo,pirkėjas bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių.

4 Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas

5, Prašome don ' t open ginčą jokių ryšių, jei jūs nepatenkinti savo produktus ar paslaugas, kad yra ne bet kokia pagalba jums ir mums, mes išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu po gauti savo reikalauti, prašome suprasti, ačiū jums labai!

Apie Atsiliepimą:

1 Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias komfortas, mes visada tikimės tarnauti jums!

2 Jūsų pastabas ir pasiūlymus yra gana svarbi mūsų parduotuvėje.Skirkite keletą minučių ir palikti 5 žvaigždžių teigiamą grįžtamąjį ryšį su išsamia Pardavimo Reitingų 5.

Visi 5 žvaigždžių teigiami atsiliepimai/atsiliepimai pirkėjų gali mėgautis papildomą 1 mėnesio garantija ir pirmenybę paslaugos.

3 neišmeskite 1-3 žvaigždžių blogi atsiliepimai/atsiliepimai simplely.Kad yra NENAUDINGAS, jei norite išspręsti problemą .

Jei esate ne laimingas su mūsų produktus, Prašome suteikti mums šansą, mes stengiamės dėl jūsų.Dėkojame už jūsų prašome suprasti, iš anksto

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Aliuminio Lydinys
Spalva: Balta
Modelio Numeris: BR360
Visas ilgis: 300mm (11.81 colių)
Prekės Pavadinimas: OwlCat
Kilmės: Žemyninė Kinija
Mount Tipas: Sienos kampe mount / Vertikalus pole mount

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-08-11

Aprašymas parfaite

Anon

2023-08-02

Ji atrodo puikiai, aš įdiegta, ji dar

Anon

2023-07-01

Labai geras produktas. Lengva įdiegti, estetinių ir gražus kokybės baltos spalvos lakuotas aliuminio. Čia tik patikslinimas paramą, kuri plieno galbūt būti suremontuotas aliumininiai, kad apsaugotų nuo rūdžių laikui bėgant.

Jums taip pat patiktų