Tinka Tesla Magnetinį Automobilio, Mobiliojo Telefono Laikiklis Konsolė Pakabos Ekrano Lankstymo Magnetinis Laikiklis Didmeninė J1S5

Sandėlyje
€21.87 €11.15

Kategorijos: Interjero Priedai
Prekės kodas: # s92673

Aprašymas:

Nematomas Automobilis Magnetinio GPS Telefono Turėtojas 360 Laipsnių Besisukantis Teleskopinis Nešiojamojo kompiuterio Ekrano Pusėje Plėtra Monitoriaus Laikiklis iš Aliuminio Lydinio Nešiojamų už MackBook iPhone 12/13/14 Už Tesla Model 3/Y/X/S

Ypatybė:

1. Didelis stabilumas: rubidžio magnetinės geležies žiedas dizainas yra priimtas, kurie gali tvirtai pritvirtinti mobiliojo telefono, nešiojamojo kompiuterio ar automobilyje sumontuoti multimedijos ekranas.Uždaras magnetinio lauko neturės įtakos mobiliojo telefono signalą, todėl jūs galite dirbti be nerimo ir ratai su savimi.Du kartus lankstymo+dvigubas posūkis, žiūrėjimo kampą galima reguliuoti ne bus.Šiek tiek slopinamas veleno jungiamųjų strypų bendras, vairavimas be drebulys ir neįprastą triukšmą; Universalus sukasi kamuolys, 360 ° savavališkai rotacija.Lanksti sūpynės ir susitraukimo.

2. Magnetinis laikiklis, skirtas "iPhone": Specialiai "iPhone" 14 serija, "iPhone" 13 serija, "iPhone" 12 " Pro Max, iPhone, 12 Mini ir kiti telefonai su magnetinių siurbimo funkciją.

3. Dvigubo ekrano sąveika: Kai biure, mobiliojo telefono ekrane ir nešiojamojo kompiuterio ekranas yra toje pačioje plokštumoje, todėl nėra reikalo žiūri mobiliojo telefono ekrane, jei norite peržiūrėti pranešimus, siekiant pagerinti darbo efektyvumą; važiuojant, nėra reikalo žiūri navigacijos, ir vairuotojo saugumas yra garantuotas.Neužima pozicijos, oro išleidimo ir centrinė konsolė.Jis gali būti naudojamas su pakaba, ekrano ir neblokuoja oro kondicionavimo vėjo; centras konsolės gali būti pateikti, skaidrių geležinkelių projektavimo galite reguliuoti atstumą atramos bus, ir ekrano operacijos yra patogiau.Jis gali būti įrengtas transporto priemonėje montuojamas ekranas už Tesla 3&Y ir kiti specialūs modeliai centrinio valdymo didelis ekranas.

4. Paslėpti lankstymo dizainas: tr slėpti ir kartų kaupti, netrukdant vairuotojo regėjimo; Maži ir mini, nr. užima vietos.Prailgintas aliuminio lydinio pull rod velenas, lengva valdyti viena ranka, reguliuojama, paslėptas ir gražesnė.

5. Aukštos kokybės traceless lipnia: apačioje yra įterptas su traceless dvipuses lipnios, kurie nebus sugadinti automobilį; nugaros klijai gali būti įterptas ir naudojami daug kartų, kurios yra stabilios ir nepalieka žymių.

Specifikacija:

Spalva: Juoda, tamsiai pilka (pasirinktinai)

Medžiaga: Aliuminio lydinys + ABS + magnetinis diskas

Procesas: CNC + anodo + asamblėja

Taikymo sritis:

Jis tinka iPhone 12/13/14 serija.Kiti modeliai turi būti naudojami su pridedamais magnetinis žiedas

Tinka MackBook ir kiti nešiojamieji kompiuteriai

Tinka Tesla Model 3/Y/X/S ir kitos centrinės kontrolės, didelis ekranas, transporto priemonių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Įtraukta:

1 * Laikiklis

2 * Metalo Lakštų

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Specifikacijos Aprašymai
Spalvos Pavadinimas: Juoda
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų