Automobilių Dažai Žymeklis Universalus Nešiojamas Vandeniui Nuolatinis Dažų Žymeklis Su Aliuminio Vamzdžių Rato Padanga Auto Išorinių Priedų

Sandėlyje
€4.59 €2.29

Kulka Taškų:

1. Geros Kokybės Medžiagos: Automobilių Dažai Žymeklis yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio vamzdžių medžiaga, labai patvarus, stiprus, dilimui ir ilgalaikis, suteikia fantastišką klientų patirtis jums.

2. Plataus pritaikymo: Automobilių Scratch Repair Pen atitinka jūsų įvairių naudojimo reikalavimus, tinka naudoti ant stiklo, keramikos, medžio, odos, popieriaus, ar automobilio dažų, su daug programų.

3. Lengva Naudoti: Automobilių Dažai Ženklas Rašiklis, kurių nėra Nuostolingos naudojimo reikalavimų, leis jums lengvai remontas sugadintas automobilio dalims, užkirsti kelią nereikalingų nepatogumų jums.

4. Gera dovana Draugams: Automobilio Įbrėžimams Užpildyti Parkeris yra išreikšti savo nuoširdžią meilę ir priežiūrą, sprendžiant problemą remontas, automobilių kėbulo dažymas, puiki dovana šeimos narių, kolegų ir draugų.

5. Atlikti Patogiai: Auto Scratch Repair Pen, yra labai lengvas, kompaktiškas ir nešiojamas, matavimo apie 14.75x1.7cm/5.81x0.66inches, tinka laikyti ir naudoti, siekiant išspręsti mažų įbrėžimų.

Aprašymas Ir Funkcijos: 1. Pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio vamzdžių medžiaga, kad yra labai patvarus, stiprus, dėvėti, atsparus ir ilgai išliekantis.

2. Matavimo apie 14.75x1.7cm/5.81x0.66inches, tai tinka laikyti ir naudoti, siekiant išspręsti mažų įbrėžimų.

3. Su daugeliu programų, tai puikiai jums padėti remontuoti įbrėžimų ant savo automobilių.

4. Šio Automobilio Dažų Remontas Parkeris yra geras pagalbininkas siekiant išspręsti įbrėžimų, ir ji gali padėti jums sutaupyti daug remonto mokesčiai .

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Automobilių Dažai Pen Remontas

2. Korpuso medžiaga: aliuminio vamzdis

3. Dydis: apie 14.75x1.7cm/5.81x0.66inches

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilių Dažai Pen Remontas

Pastaba:

1. Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

2. Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Parkeris
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų