12 Voltų LED Puck Šviesos Embedded 24V DC RV Kabinetas Šviesos 12V RV Interjero Apšvietimas Karavanas Kemperis Kelionės Burlaivis

Sandėlyje
€0.90 €0.48

Aprašymas:

【12V RV Vidaus apšvietimo】:12 Voltų LED Puck Šviesos ultra plonas burbulas downlight, mažas energijos suvartojimas, didelis šviesos efektyvumas, akių apsauga.Suitbale už Motorhomes, RV, Kemperiai, Nameliai, Kelionės Priekabų, Valčių, Jachtų ir kt.

【LED Lustas】:Led Rv Kabineto Šviesa yra aukštos kokybės LED lustas, didelio efektyvumo ir energijos taupymo, stabilų ir ilgalaikį efektyvumą, aukštos kokybės sagtis, ne lengvai deformuojasi ir senėjimo, slopina liepsną silikono rankovėmis.

【Aukštos Kokybės】:LED RV Puck Šviesa yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko,aukštas šviesos pralaidumo burbulas lempa kūno, šviesos poveikis yra minkštas ir ne apakinti šviesos poveikis yra natūralus, o ne akinimo.

【Slimline Dizainas】:12V RV Salono Apšvietimas, yra plonas dizainas, lengvas ir kompaktiškas, kad tilptų RV valtis sunkvežimių furgonų priekabos baigtinių erdvę išplėsti kambario interjeras.

【Kintamos Šviesos】:Interjero Lubų Šviesos yra kintama šviesos šviestuvai patenkinti jūsų ir kurti įvairias aplinkoje, artimųjų šilti ir šiltai balta, aplinkinių mėlyna šviesa.

Komplektą Sudaro:

1 RV Salono Apšvietimas

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Pavadinimas: Įleidžiamas LED Šviesos
MainKey5: Led Rv Kabinetas Šviesos Karavanas Salono Kemperis DC
MainKey1: RV Salono Apšvietimas
Medžiaga: plastikiniai
MainKey3: LED RV Puck Šviesos Jachta RV Kelionės Salono Sunkvežimis
MainKey6: Embedded Vidaus Apšvietimas Pagal Kabineto 24V 36V
Kilmės: Žemyninė Kinija
MainKey4: 12V RV Salono Apšvietimas, Burlaivis Ratų Sunkvežimį
MainKey2: 12 Voltų LED Puck Šviesos Lubų Šviesos Priekaba

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų