Bloo Banga 45in Minkštas Viršutinis Putų Mėlyna-Žalia Skimboard

Sandėlyje
€439.00 €351.21

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s112095

Į Bloo Banga 45in nugriebti valdybos funkcijos stipri puta su minkšta, visiškai spalvotas grafinis viršutinio denio sukurta unikali patentuota vandens barjero paviršiaus sluoksniavimasis.Dinaminės formos puikiai tinka naudoti lauko sąlygomis ne vandenynas ir ežeras.Litų putų pagrindinės savybės tankus plėtra ir apima stiklo sijos didesnio atsparumo ir stabilumo, naudoti.Sunku slidus didelio tankio apačioje taip pat priduria, kad šiame laive, kurių stabilumas ir tvirtumas reikia skimboards.Pareikšti skimboard prie vandenyno, ežero kranto, baseinas, upės, arba tiesiog pasirinkti plaukti su juo į poilsio dieną vandens.

PASTATYTAS VANDENS LAIKAS ĮDOMUS - Bloo Banga 45in Nugriebti valdyba yra puikus laisvalaikio valdybos vandenyno, ežero arba baseine.Minkštas IXL Grafinis denio su U. V. inhibitoriai per standžių putų, kontūrinis core su trimis stiklo sijos svorio ir standumo ir baigė su slidus, nukreipė apačioje.Kiekviena lenta yra šilumos laminuotos ir jokių kenksmingų dažai, epoksidinės dervos ar klijų naudojamas.Ši lenta yra puikus pradedantiesiems ar poilsio nugriebti valdybos rider visišką malonumą.Į Bloo Banga 45in Nugriebti valdyba gali skirti asmenų iki 175 kg.ir labai visų įgūdžių lygį dar tinka daugiausia pramoginės pradedantiesiems.Forma yra klasikinis ašaros formos ir funkcijos nosies liftas priekyje valdybos lengviau sklandymo.Yra trys langai su stiklo sijos, padidinto standumo ir svorio reikia duoti valdybos pagreitį, kai išjudinti.Mėgautis lauke daugiau su lenta, kad lieso skaidrių šalia vandenyno bangų ar tiesiog būti patogus ramiai plūduriuoja valdybos baseinas ar ežeras dieną.Puikiai tinka vaikams ar suaugusiems.

SPALVINGA GRAFINIAI DENIO - specialiai jiems sukurti denio funkcijos spalvotas grafinis su U. V. inhibitoriai, kad išlaikyti ryškių spalvų per specialiai patentuota odos sluoksniavimasis.Viršutinio Denio teigia, minkštas jaustis dar vis turi standumo reikia nugriebti valdybos gaudyti bangas.

SUFORMUOTI VIDAUS LAIPTASIJOS - Kiekviena lenta turi tris suformuoti ir nustatyti, langai su stiklo Sijos.Į laiptasijos suteikti valdybos reikia standumo ir svorio tiek, kad valdybos tūptinės palei paviršių, kai mesti.

DĖMĖ APAČIOJE - Kiekviena nugriebti valdybos funkcijos, standus dėmė apačioje ir klasikinis ašarų lašas formos.Slidus odos yra surištos ir krašto bėgiai duos stora patogi rankena.

LENGVA transportuoti - nugriebti valdybos specifikacijos yra 45in Ilgis x 20.5 Plotis x 1.1875 Storas | Svoris 3,8 kg. | Tūris 5.75 ltrs.Lengvas ir lengvai transporto automobilių arba visoje paplūdimys.

Pagrindinės Savybės

• Profiliuotas Putų Branduolys su Stiklo Laiptasijos

• Grafinis Putų Viršutinio Denio Sluoksniavimasis (WBS-IXL) su U. V. inhibitoriai apsaugoti ryškių spalvų

• Didelio Tankio Dėmė Apačioje greitis ir tvirtumas

• Nukreipė Apačios geriau tekinimo sverto

• Karšto Oro ir Šilumos Laminuoti negalima naudoti epoksidinės dervos ar klijų statybos

• Pusmėnulio Uodegos Dizainas veiklos ir kūno komfortas

• Iš anksto įdiegtos Pavadėlio prijungti ir Pagrindinio Pavadėlio įtraukti

• Lengvas ir lengvai transporto

• Lentos, specifikacijos: 45" (114.3 cm) L x 20.5" (52.07 cm) W x 1.1875" (3.01 cm) storis | Svoris 3,8 kg. | Tūris 5.75 ltrs.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: DZQ

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų