Grabber Žaislas Krabų Letena Dinozaurų Sodo Kastuvais Kasti Žaislai Vaikams Tvirtas Augalas Įrankiai Kastuvu Scoop Smėlio Įranga, Sodo

Sandėlyje
€4.04 €2.75

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s139772

Aprašymas:

Smėlio Grabber turi , ar nepakenks vaikams, ir medžiagos yra saugus ir nekenkia vaikų sveikatai.Sunkiųjų ABS medžiagos, skirtos atlaikyti šiurkščiai žaisti.

Specifikacija:

Dydis: Tyrannosaurus įrašą apie 25x10x10cm/9.84x3.94x3.94in, krabų įrašą apie 25x15x5cm/9.84x5.91x1.97in

Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

Smėlio Grabber Letena Scoop*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Lengvai Naudoti ] Tiesiog spaudimo rankenos ir uždaryti nagus, Grabber Žaislas gali lengvai pasiimti ką nors ant smėlio paplūdimyje ar smėlio dėžėje, labai patogu ir praktiška.

2. [ Lengvai Atlikti ] Vaikai Kastuvais Kasti tinka vaikams ir labai patogu nešioti, dydis yra labai didelis, ilgis 25cm, ir patogu, paprasta laikyti, ir gražiai suorganizuota įtraukti akių maišą.

3. [ Pramogų Žaislai ] Gali būti imtasi paplūdimio rasti gražių kriauklių ir statyti sandcastles, Žaislų Grabber Letena Vaikams yra būtina turėti elementą, reikia eiti ir žaisti, atneša jums laimę, ir leisti vaikams žaisti saugiai ir laimingai.

4. [ Plataus Taikymo ] Puikus paplūdimio žaidimai, paplūdimys šalys, smėlio duobes, smėlio pilys, lauko žaidimų, ir smėlio dėžių, Žaislų Grabber gali sukurti įvairių smėlio skulptūros, išlaisvinti savo vaizduotę, ir auginti savo rankas-dėl sugebėjimo, tinka kempingas, žvejyba, iškylos ir pan.

5. [ Gera Dovana Suteikia ] Labai mokyklų, šalies džiaugtis, paplūdimiuose, parkuose ir kiemuose, Smėlio Kastuvas labai tinka vaikams ir vaikams, ir berniukai, ir mergaitės yra labai tinkamas, ir daro puiki dovana.

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Kita
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų