Lauko 304 Nerūdijančio Plieno Indai, Nešiojami Šaukštas Sulankstomas Kišeninis Stalo Butelį Rinkiniai Peilis Peilis Stalo K7P5

Sandėlyje
€34.09 €19.77

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s149462

Produkto pavadinimas:Lauko Sulankstomas virtuvės reikmenys

Gaminio dydis: tipo:20*6,7 cm/7.9*2.6 B tipo:20*7cm/7.9*2.75 tipą C:18.5*6.3 cm/7.3*2.5 tipas D:21.5*6,7 cm/8.46*2.6 E tipo:19*6.3 cm/7.5*2.5

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Produkto savybės:

1.Patvari Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, lauko Sulankstomas Lauko virtuvės rinkinys yra rūdžių, atsparus, tvirtas ir patvarus.

2.Nešiojamų ir Sulankstomas: kompaktiškas ir lengvas dizainas leidžia lengvai atlikti ir parduotuvės.Rinkinys gali būti sulankstyti ir saugomi nedidelis maišelis, todėl jis puikiai tinka kempingas, žygiai, ir kitų veiklos lauke.

3.Daugiafunkcinis: Šis rinkinys apima įvairių reikmenų,todėl tinka įvairių lauko virtuvės ir valgomojo poreikius.

4.Lengva Valyti: sklandžiai medžiaga, iš nerūdijančio plieno, todėl jį lengva valyti ir prižiūrėti.Tiesiog nuplaukite vandeniu ir nušluostykite.

5.Ekologiškai Draugiški: Šis rinkinys yra daugkartinio naudojimo ir eco-draugiška, todėl puiki alternatyva vienkartiniai plastikiniai stalo įrankiai.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Sulankstomas Lauko virtuvės

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Specifikacijos Aprašymai
Su Stalo ar Ne: Taip
Su Aušintuvas Maišelį ar Ne: No
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Gali Turėti Verdančio Vandens, ar Ne: Netaikoma
Vienkartiniai: No
Kartus: Taip
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų