Aligatorius Elektros Valtis Žaislas Aligatorius Elektros Lenktynių Valties, Plūduriuojančios Krokodilas Vandens Masalui Parodija Žaislas, Skirtas Vasaros Vandens Pramogos

Sandėlyje
€37.72 €18.86

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s193374

Aprašymas:

1. Su puikia saugos susiuvimo ir aptakaus dizaino, realus Nuotolinio Valdymo Krokodilas yra lanksti operacija.

2. Jis gali plaukti 20 minučių, pilnai įkrauta baterija (reikia 30 min.)

3. Puikiai tinka po vakarienės poilsiui, šeimos susibūrimai, ir lauke, žaisti.

Specifikacija:

Gaminio dydis: apie 35*14.2*9.8 cm/13.78*5.59*3.86 cm

Baterijos informacija: 3.7V550mAh baterija (yra komplekte)+3*AAA (nuotolinio valdymo baterija nepridedama)

Pakavimo Sąrašas:

Nuotolinio Valdymo Žaislas " Krokodilas*1

Nuotolinio Valdymo Pultas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogu: Su puikia saugos susiuvimo ir aptakaus dizaino, realus Nuotolinio Valdymo Krokodilas yra lanksti operacijos, ji taps populiariausių vaikų vandens žaislas su baudos kūrinys.

2.Protingas Dizainas: Nuotolinio Valdymo Aligatorius Valtis turi pakankamai galios sūpynės laisvai į šonus kaip tikrovės, todėl svajonės ir smagu vaikams, nes jis yra suprojektuotas su dvigubu irklai, su racionalizuoti kūno, ir lankstus, mechaninė uodega bendras.

3.Ilgas Naudojimo Laikas: Aligatorius Elektros Valtis Žaislo baterija trunka 30 minučių, visiškai nemokamai, ir ji gali plaukti 20 minučių.Jis sukurtas su įmontuota įkrovimo 3.7 V 550mAh ličio bateriją ir USB įkrovimo kabelis.

4.Įvairias Programas: Krokodilas Nuotolinio Valdymo Galios Žaislas daro puiki dovana.Jis gali eiti į priekį arba atgal, arba sukti į dešinę ar kairę tvenkinių, ežerų ar upių, ir laisvai valdyti dideles ir mažas greitis.Su 2.4 GHz valdymo pulto, jis gali būti lengvai kontroliuojamas nuo 100 metrų.Ji taip pat priduria, flash ir vandens purškimo padaryti jį labiau įdomus žaisti tamsoje ar naktimis.

5.Puiki Dovana: RC Krokodilas Žaislas idealiai tinka vaikų gimtadienius, Kalėdų ir kt.Jis gali veikti laisvai, baseinai, vonios, žuvų tankai, ir tt, tinka po vakarienės poilsiui, šeimos susibūrimai, ir lauko žaidimai.

Specifikacijos Aprašymai
Savybės: Mini
Medžiaga: Medvilnės
Kilmės: Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius: 12+y
Brūkšninis kodas: No
Lytis: Unisex

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų