2023 Australijos Standartas 2 Arkliai Tiesiai Pakrovimo Prabanga Priekaba Naujosios Zelandijos Standartas 2 Arkliai Individualų Priekaba

Sandėlyje
€9 126.68

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s218035

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Nes laivybos išlaidos didėja greitai, neseniai, visi mūsų produktai svetainėje NĖRA nemokamas pristatymas kainą.Galutinė kaina su vežimui taikomos faktinės išlaidos, prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti užsakymą.

2023 Australijos Standartas 2 Arkliai Tiesiai Pakrovimo Prabanga Priekaba Naujosios Zelandijos Standartas 2 Arkliai Individualų Priekaba

Detalus Vaizdas iš Australijos Standartas 2 Arkliai Tiesiai Pakrovimo Prabanga Priekaba

Medinių jei Arklys Kampas Apkrova priekabos Standartas su Australija standartas

Prašome atkreipti dėmesį,:

1. Mūsų kainos yra pagrįstas EXW prekybos sąlygos, jei jums reikia laivo į jūsų duris, mes padėsime jums organizuoti vežimą ir pristatyti jums!Atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

Laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštis, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas.Jei turite kokių nors kitų dokumentų, kreipkitės į mūsų pardavėjas prieš siunta!

2. Šaldymo bus pašalintas iki siuntimo, nes tai yra draudžiama valtis.Taigi, jums reikia pildyti šaltnešio prieš naudojant, daugiau informacijos, mes jus informuosime, kai jūs gaunate mašina.

3. Apie mašinos dydžio, prašome taikomi produkto aprašymas.Prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl rankinis matavimas, kuris yra tikrasis.Jeigu jums reikia tiksliai dydžio, kreipkitės į mūsų pardavėjas patvirtinti jį dar kartą, prieš pateikdami užsakymą.

4. Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.Jei yra jokią žalą, prašome imtis nuotraukas ir vaizdo įrašus, ir, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, mes pasistengsime padėti jums užduoti skundus ir pretenzijas!

5. Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų mašina priklauso tinkinti produktą, tai nereikia priimti "anuliuoti jo užsakymą," kartą organizuoti gamybą.

Specifikacijos Aprašymai
Produktas: 2 Arklys Tiesiai Apkrovos
Funkcija 1: Žirgų Lenktynių Kemperis
Pavadinimas: australija arklių priekaba
Funkcija 3: Namas Vežimas
Funkcija 6: 2 arklio vežimus
Max Apkrova: 1400kg
Dydis: 4325*2270*2590mm
Galia (W): 500w
Funkcija 4: Namas kemperis
Funkcijos 2: Arklių Priekaba
Kilmės: Žemyninė Kinija
funkcija: Šlifavimo
Modelio Numeris: KN-TA
Prekės Pavadinimas: GIFCO
Punktas: arklių plaukti priekaba
Funkcija 5: Namas Stovyklautojas Priekabos
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, plaukti priekaba
Priedai: Fiksavimo Dangtis
Įtampa (V): 220V

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų