Skrudintuvas Elektrine Orkaite 5 Universalus Režimai Virtuvės Raudona Su Pilkais Akcentais Prietaisai Namuose

Sandėlyje
€641.51 €288.68

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s231529

Skrudintuvas Elektrine Orkaite 5 Universalus Režimai Virtuvės Raudona Su Pilkais Akcentais Prietaisai Namuose

Puikiai dydžio, kad tilptų 9-colių pica, bet ne per dideli, kad jiems būtų stalviršio ramstis, šis Skrudintuvas penkių kepimo parametrai suteikia jums lankstumo, kad beveik nieko.Skrudinta duona, kepti, šiltas ir rietis maisto produktų įvairovę.Taip pat galite taurę riestainių iki tobulumo; specialus nustatymas skrebučiai tiesiog supjaustyti pusę bagel ir šildo raundo pusėje.Su blizgiu sidabro apdaila ir lenkta priekyje, tai orkaitę bus sudėtingas kuokštelinių savo virtuvėje.Lengva naudoti surenka leidžia visiškai kontroliuoti temperatūra, laikmatis ir skrudinta duona atspalvį.Pasirinkite iš 30-minučių laikmatis, arba likti,-dėl nustatymo, kad idealiai tinka, kai esate partijos valgių.Taip pat yra paruoštas bell ir automatinis išjungimas funkcija.Orkaitės ateina su savo visos broiling arba kepimo, ir siūlo dvi stovo pozicijas, taip pat geriau kontroliuoti, kai virimo, kepimo arba naujo pašildyti savo maistą.

Šis Skrudintuvas, Raudona su pilkais Akcentais

SUTAUPYKITE LAIKO VIRTUVĖJE: kompaktiškas skrudintuvas patogiai skrebučiai 4 riekelės duonos - pakankamai šeima - sumažinti laiką, kurį praleidžiate virtuvėje.

5 UNIVERSALUS REŽIMAI: mažas skrudintuvas broilerių suteikia universalumo virkite 5 būdų - kepti, rietis, skrudinta duona, bagel funkcija ir laikyti šiltai, tačiau jis neužims daug vietos ant jūsų virtuvės countertop.Tai puikiai tinka kasdieniniam maisto ruošimui užduotis.

LENGVA NAUDOTI prietaisai: Šis skrudintuvas turi paprastus kontrolę, kad būtų lengva naudotis.Puikiai tinka tiems, kurie nori skrudintuvas, kad gauna darbą, be yra sudėtinga.Yra 30 min. trukmės laikmatis su Buvimo funkcija, pasiruošę bell ir auto išjungimas.

APIMA KEPTI KEPTUVĖJE, ORKAITĖJE DŽIOVYKLA ir TRUPINIAI DĖKLAS: skrudintuvas turi 2 stovo pozicijas, ir ateina su kepkite visos skrudinimas ir kepimo ir orkaite rack už broiling.Skaidrių-iš trupiniai dėklas laimikio trupinius lengvas valymas.

VIRĖJAS ĮVAIRIŲ MAISTO produktų: Jūs galite paruošti daug įvairių maisto produktų su temperatūros parinkčių nuo 200-450° F.

Specifikacijos Aprašymai
Maitinimo Šaltinis: Elektrinis
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Kontroliuoti Režimas: Mechaninis Laikmatis Kontrolės
Įtampa (V): 120V
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Talpa: 11-20L
Kilmės: JAV(Kilmės)
Galia (W): 1501-2000W

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų