MAXFUTURE Automatinis Dulkių Gruntas Vac Pakuotojas Maisto Gruntas Sous Žiūrėk FoodSaver Dulkių Gruntas Mašina Įskaitant 15 Vakuuminiai Maišeliai NEMOKAMAI

Sandėlyje
€26.37 €17.67

Žymos: Vakuuminiai maišeliai

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s232376

Если вы обнаружили, что не можете успешно оплатить заказ в процессе оформления заказа, воспользуйтесь для оплаты Qiwi Piniginės

Apie Mūsų Įmonę ir Produktų

Mūsų įmonė įžengė srityje dulkių gruntas mašina produktų daugelį metų.Tai yra mūsų naujausias ir patobulintas ketvirtos kartos produktas.Po kelerių metų sunkaus darbo, mes dabar pareikšti šį produktą į rinką, kuri yra labai tinka kasdien virtuvės prietaisai.Prieš teikdama klientams, mes praėjo griežtą kokybės kontrolę, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas produktas atitinka klientams !

Kodėl Verta Rinktis Mūsų Maisto Vakuuminio Gruntas Mašina

Sausas ir Drėgnas Maistas: Praktiniai Drėgno/Sauso maisto nustatymas neprivaloma plombavimas, lengvai keisti.Mėsos paruošimo taps lengviau, greičiau ir pigiau.

Jar ir Filtras Siurbimas: Išsaugoti vaisių ir daržovių dulkių konteineris salotos, sriubos, obuolių padažai, pomidorų sultys, toks paprastas ir juokingas.

Ruonis Tik & Vakuuminio Sandarinimo: Pasirinkti Plomba tik, ar pasirinkti Vakuumas ir antspaudas tuo pačiu metu, remiantis jūsų rūšių maisto produktų už geriausią išsaugojimo.

Stipri Siurbimo Galia: Ačiū iš efektyviausių variklių ir labai veiksmingas vakuuminis siurblys, mūsų maisto užsklanda suteikia iki 68kpa siurbimo galia, jėga.

Saugos Apsauga: nuo ekstremalių, nuolat siurbimas gali būti nedelsiant nutrauktas, paspausdami Mygtuką Atšaukti.

Skaitmeninio Touch ir LED Indikatorius: One-touch automatinis valdymas su pažangi LED indikatorius, kuris yra labai lengva valdyti.

Efektyvus Sandarinimo Multi Maišai: MAXFUTURE maisto vakuuminio gruntas yra įrengta 11,8 cm ilgio šilumos juostos, sandarinimo multi krepšiai vienu metu, sutaupyti jūsų laiką.

Savikaina, atėmus geriau : Kaip mes jau šiame pateiktas dešimtmetį, ir mes padarėme mokslinių tyrimų prieš projektuojame šį modelį, mes žinome, koks geras pagalbininkas turėtų daryti, kad jūsų virtuvėje.Mūsų maisto užsklanda padės jums išlaikyti jūsų maistą šviežią ir padėti jums taupyti jūsų kasdieniniame gyvenime.

Techniniai duomenys:

Vardinė Įtampa: AC 100-240V

Dulkių Siurbimo: -70 Kpa

Vac Greitis: 6-10L/min

Nominali Galia : 85 W

Žemas Triukšmo Lygis:

Dulkių Laikas: 6-20 Sekundžių, Uždarymo Laikas: 6~15 Sekundžių

Neto Svoris: 2.2 kg

Matmenys (L x W x H): 15x 5x 3'

Pakuotė:

MAXFUTURE dulkių gruntas mašinos X 1

dulkių gruntas bag X 15

sandarinimo sponge x1

vakuumo žarna X 1

maitinimo laidas X 1

vartotojo instrukcija X 1

Specifikacijos Aprašymai
funkcija: Sandarinimo Krepšiai
Įtampa: AC100-240V
Spalva: Juoda; Sidabrinė
Produkto pavadinimas: Vakuuminės Maisto Gruntas
Maitinimo Šaltinis: Elektrinis
Sandarinimo plotis: 30 cm/11.8"
Galia: 75-85w
Prekės Pavadinimas: MAXFUTURE
Tipas: Stovas / Lentelė
Modelio Numeris: H313
Garantija: 1 Metai
Svoris: 1.25kg
Sandarinimo ilgis: 30cm
Kilmės: Žemyninė Kinija
Su Dulkių Maišelis: Taip
Sertifikavimo: CE/EMC/RoHS/FCC/UL
Dydis: 37*8.9*5.2 cm

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-06-19

Dėkojame, jie pristatyti penki į checkpoint greitai. Vaizdo pilnas komplektas, visi vietoje, sveiki, gerai supakuota.

Anon

2023-08-18

Produktas yra puikus. Aš rekomenduoju jį. Tik kištukas yra siauras, bet sėja ir nagų viskas veikė.

Anon

2023-04-17

Sveiki, sausas ir vandeningas spragas ir pastos. Labai praktiškas. Ji man labai patinka. Sąžiningas pardavėjas labai Ačiū. Aš rekomenduoju ją visiems. Labai ačiū. Ir dabar aš ruošiuosi pirkti maišelį. Ačiū.

Anon

2023-09-22

Pristatymas greitas, jis padaro labai gerą darbą

Anon

2023-04-21

Kyla klausimų apie kokybę, siurbimas, arba, tiksliau, siurbti orą, bet tai pirmoji patirtis, gal tai yra būtina-dažnai ten buvo produktams, su skysčiu. Ir praradimas be dulkių, yra nesuprantamas-kaip, jei jo nėra, nors aš perskaičiau atsiliepimus ir instrukcijas, bet taip, aš matau, yra problemų, susijusių su tai ne tik man

Jums taip pat patiktų