Arcade "OTTO" PASIDARYK pats "V1 Japoniška Rinkinys, skirtas" Sanwa JLF ir Hori Hayabusa Atnaujinti Rinkiniai Sanwa JLF-TP-8YT Hayabusa Kreiptuką

Sandėlyje
€16.69 €12.01

Žymos: japoniška rinkinys, hori hayabusa, atnaujinti rinkiniai, otto arcade, otto v1

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s218436

Arcade "OTTO" PASIDARYK pats "V1 Japoniška Rinkinys, skirtas" Sanwa JLF ir Hori Hayabusa Atnaujinti Rinkiniai Sanwa JLF-TP-8YT Hayabusa Kreiptuką

Su Sanwa JLF-TP-8YT Kreiptuką, tai ilgai laikomas FGC standartas tarp kreiptuką svertus, ir naudojasi savo liūtai dalis veiklos mados ir priedai per metus."OTTO" PASIDARYK pats " pristato visapusišką rinkinį, kurio tikslas yra sustiprinti kontrolę naudojant unikalių medžiagų ir modulinės vienetų, kad pakeisti esamą dalys jūsų JLF-TP, TP-SK-ar Hori Hayabusa Kreiptuką.

"OTTO" PASIDARYK pats " Rinkinys V1 - Japonų Versija

"OTTO" PASIDARYK pats "Rinkinys V1 - Japoniška", atnaujinti "OTTO" PASIDARYK pats "V5, pagamintas pagal "OTTO" PASIDARYK pats", - tai labai aukštos kokybės produktas rinkinys, kuris bus transformuoti įprastą Sanwa JLF į kreiptuką, kad jaučiasi labai sklandžiai, sumažina mesti ir padidinti jausmas, kai darai 360 judėjimo.Iš esmės tai yra tai, ką galutinis JLF jaustųsi patinka.

PAGAMINTA IŠ PTFE (TEFLONO).HAYABUSA SUDERINAMUMAS

"OTTO" PASIDARYK pats " pateiktas kiekvienos svarbios plastiko komponentų rinkinio iš Politetrafluoretileno, ar PTFE.Ji plačiai žinoma, kaip Teflonas.Tai ne tik medžiaga, duoti rinkinio komponentai savo unikalų spalvų, bet ir žymiai sumažina trintį dėl komponentų, kurie sąveikauja tarpusavyje.Pavyzdžiui, sukimosi ir pivot core "OTTO" PASIDARYK pats " rinkinys bus vargu ar reikia tepimo, gaminame beveik skysčio krypties valdymas.

SURINKIMO INSTRUKCIJOS

Tai naudinga rodo, reikalingos dalys ir surinkti, kad nuo viršaus iki apačios.

Skirtumas nuo "OTTO" PASIDARYK pats " V2 V5 rinkinys

"OTTO" PASIDARYK pats "Rinkinys V1 yra versijos OTTO" PASIDARYK pats " V5

TAI, KAS ĮTRAUKTA Į V1 KIT?

*Modulinė Kreiptuką Įstaiga - "OTTO" PASIDARYK pats " modulinė kūną, pakeičia esamą kūno rasti Sanwa JLF TP serijos kreiptuką peties, ir naudojamas tiek V2 (korėjos stiliaus) ir V5 (JLF Atnaujinti) rinkiniai.Jame veikia core priedą, plius originalus TPMA mikrojungiklis PCB ar Hori mikrojungiklis PCB.

*FD Pakeitimo Kvadratinis Vartų - Šis pakeitimas kvadratinis vartų turi apvalią aplink kampus, leidžia viršuje dalį pavaros sėdėti patogiai, o dar apibrėžiant jos kampe.

*BYD Pakeitimo Suapvalintas Vartų - Tie, norėdamos aštuoniakampis vartai gali svarstyti, ar tai verta alternatyva.Vartų padidina suapvalinti kraštai aplink kampus, gaminant daugiau aplinkraštyje pajusti žaidimo metu.

*12mm, 12,5 mm, 13mm Negabaritinių Pavaros - pavaros yra naudojamas įjungti kiekvieną mikrojungiklis stūmoklį, su 12,5 mm ir 13mm pavara sukurta siekiant sutrumpinti atstumą tarp cilindras ir stūmoklis ir pagreitinti garso.

*Pivot Core - sukimosi branduolys yra pagamintas iš lygaus teflono medžiaga ir prisijungia prie modulinės kūno.Tai keitimu su V2 korėjos stiliaus įvorės core.

*Pivot - taip Pat pagamintas iš teflono, sukimosi tūno V5 pivot core.Ji sutalpinti jūsų Sanwa JLF ar Hori Hayabusa kreiptuką veleno ir pakeičia esamą pivot kiekvienas savo peties.

*Varžtų ir Veržlių Rinkinys - paauksuoti varžtai pakeisti esamą varžtai, naudojamos prijungti Sanwa P-1 plokštelė arba Hayabusa plokštė.Įdiegti varžtai, jums reikės 2mm hex raktas.

Sanwa Dalių, jums reikia (NEBUVO ĮTRAUKTA Į SĄRAŠĄ)

Mums rūpi jūsų užsakymą

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: xinmo
Tipas: "OTTO" PASIDARYK pats " V1
Punktas: "OTTO" PASIDARYK pats " V1 Kit Sanwa Kreiptuką
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: "OTTO" PASIDARYK pats " V1
Amžius: >8 Metų

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų