Komercinės Daržovių Peilis Svogūnų Pjaustymo Staklės, Elektrinės Daržovių, Bulvių Cutter Morkos Pjovimo Staklės 240A tipas

Sandėlyje
€979.45

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s218934

Produkto parametrai

Modelis: 240A

Įtampa: 220V

Dydis: 37 * 39 * 66CM

Svoris: 48KG

Galia: 1500W

Efektyvumas: 300-400KG/H

Barelį skersmuo: 14CM

Modelis: 300A

Įtampa: 220V

Dydis: 52 * 44 * 68CM

Svoris: 53KG

Galia: 1500W

Efektyvumas: 350-450KG/H

Barelį skersmuo: 16.7 CM

Dėmesio:

Mašina priima principo, centrifugavimo ir atsitiktinai pasirenka vieną pusę supjaustytos daržovės.Ilgis šilko lemia žaliavos, ilgis šilko sumažinti iš didelių bulvių, ilgis silk cut nuo mažų bulvių, ir formos gabalėliais lemia žaliavos.

Mūsų profesionalų aptarnavimą, požiūris, profesionalus techninės kokybės, ir griežtai kontroliuoti kiekvieną smulkmeną, yra visi, kuriomis siekiama, kad jūsų naudoti patogiau.

Smulkinimo: Taip ilgai, kaip pjaustymo peilis yra įdiegta, pjaustymo galima pasiekti reguliuojant raudona rankena gauti 2-8mm skiltelės

Pjovimo: Kai ir pjaustymo peiliai ir pjovimo peilis yra įdiegta kartu, viela yra sumažinti.Plotis viela yra kontroliuojama specifikacija pjovimo peilis, ir storis yra kontroliuojama reguliavimas rankena.

Dicing: Po pjovimo juostos, jie yra pateikiami medžiagos barelį vėl perdirbti, ir tada supjaustyti

Plačiai naudojamas: valgyklos, restoranai, maisto prekystalių, karinės, valgyklų, mokyklų valgyklose, viešbutis, furšetai

Pristatymo būdas:

1.Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas Metodas" mes galime padėti jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto! - Jei CFR jūra, tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2.Jei pasirinksite "Iki Express" mes galime padėti jums organizuoti vežimo tarptautiniais express (tokių kaip DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

3.Jei pasirinksite " Oro " mes galime padėti jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys. (YAO)

prašome atkreipti dėmesį :

1. Jei produktas yra atnaujinama, mes atsiųsime naujausias stilius.Išvaizda gali keistis, bet pagal parametrus ir funkcijas, lieka nepakitusios.

2. Jei gamybos proceso metu, mechaninė produktų, reikalingas suvirinimui.Ten bus šiek tiek suvirinimo žymių tuo suvirinimo taškas.Tai yra normalu, o ne trūkumas.Jei jūs nieko prieš, prašau savo užsakymą kruopščiai.arba kreipkitės į pardavėją, kad patikrintų išsamų vaizdą.

3. Visos mašinos dydis ir svoris matuojamas mūsų rankose,gal turi kai kurių nuokrypis,prašome don ' t protus

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas: maiou
Efektyvumas: 300-400kg/h
Barelį skersmuo: 14CM

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų