110-220V 60model naminių Plaukų šalinimo mašinos paukščių depiliacija mašina paukščių plucker Vištienos Defeathering,elektros antis plucker

Sandėlyje
€422.94 €321.44

Žymos: Plaukų Šalinimo Mašinos

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s222964

60 modelio paukščių depiliacija mašina paukščių plucker ,Vištienos Defeathering Mašina,elektros vištienos antis plucker 1pc

Parodyti:

Pakavimas Ir Pristatymas:

Kiti modles už pasirinktinai:

Aprašymas:

Naminiai paukščiai, plunksnos šalinimo aparatas yra naudojamas pašalinti plunksnų paukščiai po butchered.

Jis taip pat tinka odos šveitimas imbieras, bulvių, ir odos pašalinimas žuvų.

Paukščių depilator yra idealus būdas automatinis depilator paukštienos po skerdimo.

Pagrindinė medžiaga, naudojama nerūdijančio plieno ir plastiko, atitinka maisto sveikatos apsaugos reikalavimus.

Struktūra motorinės pavaros krumpliaratį,kuris veiksmingai apsaugoti prietaisą, jei vandens įvedimas gali sukelti žalą, kai valymo.

Ji yra lengva operacija, išsaugoti darbo jėgos ir laiko, ir aukštą darbo efektyvumą, taip pat daugiau kaip 10% darbo jėgos.

Pastaba:Kitas tipas šios rūšies mašina neprivaloma

Atkreipkite dėmesį, kaip beblow !!!

Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas metodas"(368.42 usd), mes padėsime jums organizuoti vežimas jūra, o pristatymas į artimiausią jūrų uosto!

Jei laivybos jūra, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių.

Jei pasirinksite DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, EBS, mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių išreikšti ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu(nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)!

1)siekiant apsaugoti jūsų elementai ir išvengti bet kokios žalos iš laivybos procesą, Kai gausite paketą, Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.

Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį ARAMEX / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.Tada imtis nuotraukas, už sugadintą mašiną, ir paketą, iš karto išsiųsti pranešimą su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemas.

3)jei turite kokių nors problemų, apie produktą ar pristatymas, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.

4)Ir jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų parduotuvėje, Jei jūs patenkinti mūsų produktą ir mūsų serverio ,po to, kai jūs to patvirtinti užsakymą, Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, mes taip pat suteiks jums "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS",

Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Specifikacijos Aprašymai
Galia (W): 2200
Prekės Pavadinimas: LZHZXY
Pagrindinė Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Sertifikavimo: CE
Galia: 2.2 kw
Įtampa (V): 220V
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
gumos juostos ilgis: 9cm
funkcija: Skerdimo Įranga
Greitis: 1450r/min
Produkto pavadinimas: paukščių depiliacija mašina
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė): 4kg
Talpa: 60
Modelio Numeris: 60
Funkcija: Super Elastingumą, Patvarus Naudoti, neskaldytos naminių paukščių odos.
Įtampa: 110-220v

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų