Mėsos Peilis, skirtas Naudoti Namuose, Deli Maisto Slicer Mašina su Dviem 7.5" Blade " ir 0-15 mm Reguliuojamas Storio Mėsos, Chee

Sandėlyje
€678.97 €522.81

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s231006

Į Housnat mėsos slicer ateina su 2 peiliukai ir atnaujinti 7.5" nerūdijančio plieno pjovimo peilį su puikus, aštrus, apdailos, siekiant padėti jums sumažinti savo maisto, tvarkingai ir dar būdu be maisto snagging. 2 peiliukai gabalai virti maisto ir žaliavų maisto daugiau sveikai.

150W galingas maisto slicer " leidžia jums gabalas, iš dalies mėsa ir sūris iš karto, todėl jums atrodyti kaip gera namuos.Ir nuo 0 iki 15 mm tolygus reguliavimas rankena, disko-ultra plonas, kad apie 3/4 colio storio, pjovimo įvairių maisto produktų, tokių kaip mėsa, saldumynai, sūris, kepta jautienos, kalakutienos krūtinėlė, daržovės ir vaisiai.

Specialiai sukurtas padėti jums sutaupyti brangaus laiko, pastangų ir pinigų.Su mūsų slicer jums don\\'t turi eiti į parduotuvę pirkti mėsos,sūrio ar duonos, tai gali būti padaryta namuose.Daro norite GERAS virėjas namuose.

Non-slip siurbimo kojų padeda išlaikyti mėsos slicer stabilią metu naudojimo, maisto stūmikas galite apsaugo jūsų pirštus, ir nišoje maitinimo jungiklis apsaugo jus nuo to, kad netyčia juos įjungti arba išjungti, todėl jūs galite naudoti šią deli slicer namuose su savimi.

【ERDVĖS TAUPYMO DIZAINAS】Tai 16.3\\'\\'x10.6\\'\\'x10.6\\'\\' maisto peilis yra pakankamai mažas, kad labiausiai spintos ir countertops, ji\\ \ 's lengvesni ir patogu judėti (Pastaba: Geležtės lėčiau geriau pjovimo rezultatus ir geriau mašina apsauga ilgiau mašina gyvenimą).

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: Nėra
Kilmės: AE(Kilmės)

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų