1Pair Sporto Suspaudimo Blauzdos Rankovėmis ir Kojų Suspaudimas Kojinių Veikia Blauzdos Įtvaras Išsiplėtusių Venų Blauzdos Skausmo Blauzdos Apsaugai Bėgikų

Sandėlyje
€6.57 €3.74

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s239422

Mūsų Blauzdos Suspaudimo Rankovėmis gali veiksmingai pagerinti ir palengvinti diskomfortą ir skausmą, raumenų, sąnarių ir raiščių sukelia traumos, ligos ir kitų priežasčių.Tai gali veikti kaip sluoksnis, raumenys ir raiščiai sumažinti išorinį spaudimą arba palengvinti sausgyslių, sąnarių staiga gavo smūgį ir smurtinio sukimo jėgą.

Paketas Apima:

1Pair(2vnt) * Blauzdos Suspaudimo Rankovėmis

Dydžių Lentelė:

Kostiumas blauzdos perimetras: 20-40cm/7.87-15.74 colių

Techniniai duomenys:

1. Medžiaga: 3 0% Spandex, 70% Nailono

2. Spalva: juoda, balta, oranžinė, žalia, mėlyna, raudona, rožė, raudona, pilka, balta, smėlio, ruda, šviesiai mėlyna, balta, juoda raudona , juoda raudona, juoda mėlyna

3. Kostiumas: Suaugusiems, Vyrams, Moterims, Paaugliams, Berniukas, Mergaičių

4. Taikoma scena: krepšinio, futbolo, futbolo, tinklinio, teniso, badmintono, golfo, alpinizmas, alpinizmas, žygiai, dviračių sportas, slidinėjimas,bėgimas,svorio kėlimo, joga, sporto, fitneso, ir t.t.

5. Dėl įvairių monitoriai ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis nuo išvardytų nuotraukas.

Apie gaminį:

❤ PLUOŠTO KIEKIS – Mūsų Suspaudimo Rankovėmis sudaro 30% Spandex, 70% Nailono, ir jie yra 100% be Latekso.

❤ TINKA JŪSŲ VEIKLA – rankovės yra naudinga veikia, žygiai, kovos menai, tinklinis, krepšinis, dviračių sportas, beisbolas, joga, treniruotės arba bet kokį sporto veikla.Ar didelis, ar mažas ar didelis poveikis, jie leidžia jums sušilti saugiai ir greitai atsistatys.Blauzdos rankovėmis & kojinės yra taip pat puikiai tinka kasdieniniam naudojimui, o ypač nėščioms, žmonės, mažmeninės prekybos, oro kelionių, darbo vietų, slaugytoja ar statybai, kurios reikalauja daug stovi ant savo kojų.Arba padengti iki tatuiruotės.

❤ JAUSTI JĮ DIRBTI – Jie yra suprojektuoti, kad tilptų natūraliai ant kojų taip suteikti jums paramą ir ruožas, kur reikia.Nesvarbu, ar jūs turite skausmai veršeliai, kojų mėšlungis, patinimas ar edema, shin įtvarai, VAZONUOSE ar išsiplėtusių / spider venose šių rankovėmis leis jums treniruotis sunkiau, greičiau atsigauti ir jaučiasi stipresnis.Jie padės padidinti apyvartą savo kojas & sumažinti raumenų skausmas atkūrimo vėliau.Pabandykite šiuos ir pastebėsite pagerėjimą - jums linkiu jums turėjo rasti amžiaus senumo.

❤ Plauti Rankomis Tik

Taikoma gyventojų skaičius:

Bendrosios praktikos slaugytojų ir gydytojų; masažuotojai, cosmetologists, ir stilistai; dažnai keliaujantiems ar kas nors imtis ilgai lėktuvą, skrydžio metu; verslo žmonės su stalas pozicijas, kad reikia ilgai sėdi; statybos darbuotojų, virėjų, linijų darbuotojai, ir restoranas, kur patiekiama darbuotojai; darbo vietų, kurios reikalauja jums būti ant kojų daug ir DAUGIAU.

Žmonės, turintys šių simptomų, naudinga suspaudimo puskojinės:

Edema, Lymphedema, ir venų neveiksmingumą; pavargę, skausmai, nuovargis, ir patinusios pėdos; shin įtvarai ir blauzdos raumenų traukti; po operacijos atkūrimo ir sporto atkūrimo; padų fascitas ir Achilo sausgyslių; GVT, voras venose, venų išsiplėtimas.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
kojos rankovėmis: blauzdos rankovės žygiai
Sporto Saugos: blauzdos skausmas
blauzdos įtvaras petnešomis: kojų raumenų palaikymas
kojų apsaugas: blauzdos blauzdos rankovėmis
Modelio Numeris: blauzdos rankovėmis
Pardavimas: Didmeninė/Drop Laivyba
shin įtvarai: blauzdos įtvaras
Medžiaga: Spandex, Nailonas
Taikoma Žmonių: Suaugusiųjų, Suaugusių Vyrų, Moterų
Prekės Pavadinimas: YOUNOEND
blauzdos rankovės: Blauzdos Suspaudimo Rankovėmis
Paketas apima: 2vnt * Blauzdos Suspaudimo Rankovėmis
Dydis: One size
shin guard: sporto rankovėmis kojos
Spalva: Juoda, Balta, Oranžinė, Žalia, Mėlyna, Rose red
blauzdos paramos petnešomis: Kojų Suspaudimas Rankovėmis
įtvaras parama: blauzdos raumenų suspaudimas
blauzdos sargybos rankovėmis: blauzdos įtvaras suspaudimo rankovėmis
blauzdos rankovėmis: veikia suspaudimo rankovėmis
kojų suspaudimas: dviračių rankovėmis

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų