Komercinės Kokoso Atidarymo Mašina Kokoso Lukšto Atidaryti Visiškai Automatinis Kokoso Atidaryti Dangtelį Mašina, Nerūdijančio Plieno

Sandėlyje
€344.58 €275.67

Žymos: kokoso atidarymo mašina

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s304826

Produkto pavadinimas: Elektros Kokoso Atidarymo Mašina

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 59*33*100cm

Dangtelio atidarymo pozicija: laisvai reguliuojamas

Efektyvumas: maždaug 600 vienetų/val

Įtampa ir galia: 220V/50Hz/750W

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,Paypal, Visų didelių kredito korteles ir t.t.

Vežimą:

Bendradarbiaujame su daugeliu laivybos bendrovės, tokios kaip "Fedex/UPS/TNT/DHL ir t.t., Jei jums pasirinkti express", " We will ship užsakymą per FedEX/DHL/UPS/TNT pagal faktinę padėtį neįspėjus iš anksto, e.g.jei pasirinksite DHL shipping, mes galime laivo UPS/TNT arba kitų panašių express, laivybos laikas yra ne daug skirtumas.

Pristatymo Terminas:

Pasibaigus mokėjimo, mes pasirūpinsime, kad mašina anksti, ji turės 1-3 dienų tarptautinė laivybos kompanija, tada sekimo numerį, gali būti iš.

Per Express: UPS/Fedex/TNT, po sekimo numerį out, paprastai reikia 3-10 darbo dienų.

Per EMS/Cainiao Sunkiųjų Sklypas Linija/Smartlaikrodis.lt Standartas ir pan., po sekimo numerį out, paprastai 10-30 darbo dienų.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Importo Mokesčius:

1. PVM importo mokestis yra tarptautinė praktika.Tai mokestis, paprastai surinktos muitų importuojančios šalies, iš importuotojo (pirkėjo/gavėjo) pagal įstatymą.Taip pat šlovingą mokesčio įsipareigojimą.

2. Jums turi aktyviai bendradarbiauti su vietos papročius ar vietos pašte rankena importo muitinės procedūras, mokėti PVM, importo muitus ir mokesčius, ir įvykdyti prievolės dėl muitinės ir mokesčių mokėjimo.

Susisiekite su mumis:

Jei jums kyla kokių nors problemų, skalda, kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis bet kuriuo metu, palikdami žinutę Smartlaikrodis.lt, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, ir suteiks geriausias sprendimas jums,

Atsiliepimai:

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Jūsų pripažinimas padės mums geriau.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: BEIJAMEI
Galia (W): 500w
Įtampa ir galia: 220v/50hz/750w
Kilmės: Žemyninė Kinija
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Įtampa (V): 220V

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų