2X Elektra Priešpiečių Dėžutė,2 In 1 Nešiojamų Maisto Šilčiau Šildytuvas Priešpiečių Dėžutė Automobilių,Darbui,namams ir Biurui -Talpa 1,5 L MUMS Plug Žalia

Sandėlyje
€65.29 €51.58

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s317964

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[2 IN 1]2 in 1 Maisto Šildytuvas Nešiojamų Mikrobangų krosnelė, Elektrinis Pietūs Dėžės, Tinka šildymo miltai automobilių/sunkvežimių, taip pat puikiai tinka mokykla, įmonė ar įstaiga.

[Saugi Medžiaga ir Lengva Valyti]Nuimamas nerūdijančio plieno šildomos priešpiečių dėžutė pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, sandarinimo dangteliu ir nerūdijančio plieno.Jis yra aukštai temperatūrai atsparus, patvarus, nuotėkio įrodymas, netoksiška & sveikos, taip pat lengva valyti. (Prašome nedėkite visos mašinos į vandenį valyti)

[Fast Šildymas], Savarankiškai šildymo priešpiečių dėžutė su pastovios temperatūros šildymo, turi naudoti daugiau saugių ir šilumos izoliacija, dvigubos funkcijos.Tiesiog prijunkite kabelį, tai trunka apie 20 minučių, kad šilumos upat normalios temperatūros.Taip pat išlaiko šilumą 15 minučių be elektros. (plastiko daržovių lauke, taip pat gali būti šildomas tiesiogiai).

[Kompaktiškas ir Nešiojamieji]Nešiojamų Maisto Šilčiau Šilumos Pietūs Dėžutėje yra 1.5 L nuimamas nerūdijančio plieno vidinį dėklą ir 0.45 L plastikinę dėžutę, jei atskirti įvairių rūšių maisto produktų.Su maža kamera ant dangtelio pateikti šaukštas ir šakutė, Anti-plikymo rankenos dizainas, kad būtų lengva atlikti lauke.

[Pirmasis Pasirinkimas Dovanos]Elektros Priešpiečių Dėžutė Maisto Šildytuvas yra puikus gimtadienis, švenčių diena, ar šalies, dovana jūsų Tėvas, Draugas, ir Vyras, ir Draugas, kuris jums mėgautis šiltu & sveikiau naminis maistas, kad ir kur būtumėte.

Kištuko Tipas: JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt.

Įtampa: AC110V

Medžiaga:Plastikas + nerūdijančio plieno

spalva:Žalia

Pakuotės Turinys:

2 * automobilinis įkroviklis

2 * namo adapteris

2 * elektros priešpiečių dėžutė

2 * nerūdijančio plieno šaukštas

2 * fork

2 * atlikti maišelis (atsitiktinė spalva, nereikia priimti tikros spalvos)

2 * plastikiniai skyrelio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: FGHGF
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų