Dviračių sportas

Sandėlyje
€974.65 €750.48

Kategorijos: Dviračių Dalys
Prekės kodas: # s374395

Sklandus ir Tylus Stalas Ciklo】 pagal stalas dviračio pedalas exerciser turi aukštos kokybės samaris kobalto magnetas, kad suteikia daug apkrovos sklandžiau, tyliau minti pedalus.Jūs galite sutelkti dėmesį į savo darbą (atsakymas laiškus, skaityti knygas, žiūrėti TV ir pan.) be grisus jūsų bendradarbiai ar šeimos nariai.

【Mažai Mini treniruoklio】Stacionarių dviračių pedalus stalo yra mažai, todėl jis yra puikus sąnarių.Ji yra ne tik skirta "office" baltos apykaklės, bet ir vyresnio amžiaus žmonės, sporto sužeisti žmonės, reabilitacijos daryti fizinė terapija malšina skausmą, atstato ir palaiko motorinės funkcijos.

【8 Kolonėlė Varža】 stalas ciklo dviračio pedalas exerciser ateina su 8 lygių reguliuojamas įtampos, galite koreguoti pasipriešinimo atsižvelgiant į jūsų poreikius. 22 svarų svorio, 4 anti-slip gumos pagalvėlės, ji yra pakankamai stabilios, kad būtų išlaikyti net pagal didžiausią pasipriešinimo lygis.

【Lengva Naudoti ir Laikyti】21.26*12.28*14.37 inche.Tinkamas aukštis pagal stalas Pedder.Lengva skaityti, didelis ekranas trasos Laikas/ Atstumas/ Greitis/ Kalorijų.Taip PAT, mini ciklo treniruoklio ateina su nešiojamų rankena, kuri leidžia lengvai nešiotis ir laikyti, bet kada, bet kur.

【Ką Jūs 】mini treniruoklio, visi įrankiai, ir instrukcijos yra pakuotėje. 100% pasitenkinimas, Klientų Aptarnavimo ir VIENERIŲ METŲ NEMOKAMAS dalių pakeitimas.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų