2VNT neslidus Kalnų Dviratį Rankenos Rankena Minkšta Guma, MTB Spaustuvai, priešslydžio sistema Patogiai Rakinama Dviračių Spaustuvai, Dviračių Dalys

Sandėlyje
€14.45 €6.65

Kategorijos: Dviračių Dalys
Prekės kodas: # s388098

2VNT neslidus Kalnų Dviratį Rankenos Rankena Minkšta Guma, MTB Spaustuvai, priešslydžio sistema Patogiai Rakinama Dviračių Spaustuvai, Dviračių Dalys

【Standartinio dydžio rankena】rankenos yra 20-22mm.Ji yra taikoma rankenos BMX dviračiai, kruiziniai laivai, elektriniai dviračiai, veidrodėliai dviračiams, Racing) dviratis, kalnų dviračiai, triračiai, pedalas dviračiai ar vaikų low rider dviračiai.

【Aukštos kokybės fiksavimo žiedą】vieną metalo fiksavimo sistema gali sumažinti svorį.Kai jūs sugriežtinti pratęstas nerūdijančio plieno varžtai, sutirštės ir išplėsta užrakto žiedas dizainas gali pagerinti sukibimą stiprumo, nesirūpindami apie atsipalaidavimas arba mažėja.

【Minkšta ir Patvari Medžiaga】, Pagaminti iš aukštos kokybės didelio tankio gumos ir kieto plastiko, jis yra patvarus, ne slydimo, minkštas ir patogus, tinka važiavimas dviračiu.Dviračio rankenos atitinka ergonomikos ir gali suteikti tvirtą sukibimą net ir lietingą dienų, todėl jums ar jūsų vaikui jaustis minkštas ir patogus.

【Aukštos temperatūros varža】rankena gali dirbti paprastai itin aukštos temperatūros oras be tirpsta, nyksta, arba paliekant likutį. 【Montavimas Priminimas】Prašome teptuku nedideliu kiekiu muiluotu vandeniu, ploviklių, vandens, ar automobilių vaškas ant rankena, tepalas.Tada jis bus montuojami lengvai ir greitai. (Kai jūs gaunate dviračio rankenos, nereikia įdėti rankena per sunku ant dviračio rankenos.Tai lengva nutraukti tvarkyti dėl trinties)

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: EUOO
Kilmės: Žemyninė Kinija
2: Vairo Rankenos
8: Dviračių Spaustuvai, Dviračių Dalys
6: MTB Kelių Dviratį Rankena
Medžiaga: Alluminium Lydinio+Silikagelis
Tipas: Dviračio Rankenos
3: dviračiai rankenos
4: Minkštos Gumos MTB Spaustuvai, priešslydžio sistema Patogiai Rakinama
5: 2VNT neslidus Kalnų Dviratį Rankenos Danga
1: DVIRAČIO RANKENOS DANGA
Plotis(cm): 2.2 cm
Ilgis (cm): 13cm

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų