Mokyklos Kuprinė Mergaitėms Lengvas Grafiti Mokyklos Bookbag Vandeniui Kuprinės Su Sklandžiai Užtrauktuku Daug Skyrių

Sandėlyje
€14.28 €10.00

Kategorijos: Bagažo & Krepšiai
Prekės kodas: # s460717

Aprašymas:

Mokyklos Kuprinė yra patvarus, atsparus vandeniui, švelnus, ir turi didelės talpos.Kuprinės Mokyklai suteikti erdvę nešiojamieji kompiuteriai, knygas, dokumentus ir kitus kasdienius daiktus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kuprinė Paaugliams

Medžiaga: nailonas + metalinis užtrauktukas

Dydis: 44*30*19cm/17.3*11.8*7.5 colių

Svoris: apie 450g

Pakavimo Sąrašas:

Asmeninį Grafiti Mokyklos Krepšys*1

Astronautas Pakabukas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga: Mokyklos Kuprinė Mergaitėms yra labai geros kokybės, su atrinktais nailono ir metalo užtrauktuką medžiagos.Tai yra švelni ir lengva valyti.Kietas kolegijos studentų kelionių kuprinė.

2.Daug Kišenių: Mokyklos Kuprinę sudaro pagrindinis kišenės, dvi priekinės kišenės, šoninės kišenės, ir vidinės kišenės, atskirti elementus, kad viskas būtų tvarkinga ir nešiotis.

3.Unikalus Grafiti Dizainas: Kelionių Kuprinė skirta asmeniniams grafiti spausdinimo, kuris yra gražus ir subtilus.Pridėta astronautas pakabukas yra taip pat visiškai asmenybė.

4.Didelė Talpa: Mokyklos Kuprinė Paaugliams numatyta vieta nešiojamieji kompiuteriai, knygos, dokumentai, ir kiti kasdieniai daiktai ir apsaugo jūsų knygos, kompiuteriai, raštinės reikmenys ir kiti daiktai.

5.Nuostabi Dovana: ar jums paruošė šventinę dovaną?Kuprinės Mokyklai yra puiki dovana jūsų šeimai.Geras pasirinkimas vidurinės mokyklos ir kolegijos studentų.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Pamušalas: Medvilnės
Lytis: Unisex
Pagrindinė Medžiaga: Poliesteris
Elemento Tipas: Kuprinės

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų