"Twitter" Žvyro Visą Vyrai, Vienas Greitis Kalnų Dviračiu Anglies Pluošto Dviratis Rėmas Sandėlyje

Sandėlyje
€14 865.55

Kategorijos: Dviračių Dalys
Prekės kodas: # s480505

Produktų Aprašymas Naudoti Kelių dviračiai Medžiaga Anglies T700 Rėmo dydis XXS/XS/S/M Kabelis vadovas vidaus kabelis PREK.KOD 1 vnt Stabdžių U-stabdžiai stabdžių U-stabdžių Max Padangų 700*25MM Pynimo UD Garantija 3 Metų Informacija, Vaizdai Įmonės informacija Apie mus Dongguan Xinjia sporto įranga Co., Ltd.yra profesionalių gamintojas anglies pluošto sporto produktų.Bendrovė vienija R & D, projektavimo, gamybos ir pardavimo.Įsikūręs Kambarių 101, No. 1, tanglian 1st Street, Tangxia Town, Dongguan Mieste, Guangdong Provincijoje.Ši kompanija buvo įkurta pramonės asmuo, turintis daugiau kaip 20 metų patirtį anglies pluošto dviračių gamybos.Jis ne tik turi savo gamyklą, tačiau taip pat turi remti pelėsių bendradarbiavimo gamykloje.Įmonė buvo įkurta "europa 2020". Puikios gaminių kokybės, madingi formos ir dėmesingas aptarnavimas po pardavimo, ji yra palanki dviračių mėgėjams!Ji turi ilgametę profesinę patirtį ir technologijos, gaminių projektavimo, gamybos, kokybės kontrolės ir kt.Bendrovė turi platų produktų asortimentą, ir, projektuoja ir gamina anglies pluošto dalių, pavienių automobilių ir anglies pluošto, automobilių refitting dalys.Produktai yra rėmas, priekinės šakės, virdulys stovo, ratlankio ir rato komplektas, vairas, sėdynės, sėdynių lazdele, alkūnės, ir t.t.Kiti anglies pluošto produktų, tokių kaip it produktų korpusų ir anglies pluošto baldai, sugeba R & D ir gamybos.Mes bus būti griežtesnės ir kad prekės ženklas geriau.Nuo bendrovės įkūrimo, laikantis nuoseklios vientisumo valdymo filosofija, bendrovė buvo vieningai pripažįstamas ir patikimas Kinijos ir užsienio klientams, įskaitant Europos, Amerikos, Pietų Korėjos, Honkongo ir Kinijos Žemyninės dalies, kuri leido bendrovei plėtoti greitai.Mūsų verslo filosofija: remiantis anglies pluošto profesinės gamybos, inovacijų, mokslo ir technologijų, ir pasisako už naują gyvenimą sveikatos ir aplinkos apsaugos, mes tikimės, kad dirbti su jumis, kurti geresnę ateitį.

DUK Q1. Kokia jūsų mokėjimo terminus?

A: Paypal/Banko pervedimu/Vakarų unoin mažųjų kad, 30% deposite T/T arba Banko pavedimu didelis, kad.

Q2. Kas yra jūsų pristatymo sąlygos?

A: FOB.

Q3. Gali jums pagaminti pagal mėginiai?

A: Taip, galime pagaminti pagal jūsų pavyzdžius arba brėžinius.Mes galime sukurti klojiniai ir armatūra.

Q4. Ar jums išbandyti visus jūsų krovinius iki gimdymo?

A: Taip, mes turime 100% testas prieš pristatymas

5 klausimas: Kaip padaryti, kad mūsų verslo ir ilgalaikius gerus santykius?

A:1. Mes nuolat geros kokybės ir konkurencinga kaina, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai naudos ;2. Mes gerbiame kiekvieną klientą, kaip mūsų draugas ir mes nuoširdžiai daryti verslą ir susidraugauti su jais,nesvarbu, kur jie yra kilę.

K6:jūs Galite dažyti ar klijuoti logotipą, dėl mūsų gaminio?

A:Taip,mes galime .mes galime atlikti dažymo ir klijuoti logotipą pagal jūsų dizainą .Kaip dažymo spalvas,mes kai galimos spalvos jūsų nuoroda pasirinkti.

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Anglies pluošto rėmas
Prekės Pavadinimas: DZQ, pinaworks
Paviršius: Matinis
Spalva: Kliento Prašymu
Paviršiaus Apdorojimo Būdas: Matinis
Kilmės: Žemyninė Kinija
Funkcija: Lengvas
prek.kod: 1 gabalas
Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
Modelio Numeris: CRF29
Dydis: Customized
Medžiaga: anglies T700
Sulankstomas: NO
Svoris: 860g±40g, 850g±40g
Nuo Balnelio Iškyšos Svoris: 118g±5
Naudoti: Kalnų Dviračiai, Kelių Dviračiai, Kelių Dviračiai
Stalo svoris: 380g±15
Max Padangų: 700*25MM

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų