2023 Naujas HONMA S08 Mens Golfo Vairuotojas Golfo Klubai 9.5or10.5 Loft 4 Žvaigždučių BERES Vairuotojo Klubai Grafito Veleno su HeadCover

Sandėlyje
€154.71

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s80128

modname=ckeditor

Pasaulio Golfo Klubai Brokeriai apsigyveno čia ,suteikti jums su mūsų turtinga pardavimo patirtį šioje pramonės šakoje!mes tik parduodame aukštos kokybės klubai!!Mūsų kaina is factory direct ,prašome sekti mūsų parduotuvėje pirmieji gauti daugiau naudos!!!

* Produkto aprašymas

Naujas Vyrų HONMA S-08 4 Žvaigždučių BERES Golfo Vairuotojas

Klubo Tipas : Golfo Vairuotojas

Vairuotojo Palėpė : 10.5 arba 9.5

Golfo Velenas : Grafito (transmisijos)

Veleno Flex : S R SR flex

Vikrumas : Dešiniarankiams

Lytis: Vyrai

Golfas Su Šlapia Danga : Taip

Golfo headcover : su headcover

>>Daugiau nuotraukų, prašome susisiekti su mumis!!!

Mes laivas jį per 5 dienas.Paprastai jums bus gauti per 5-15 dienų po išsiuntimo

MOKESČIŲ:

Mes dirbame su aukščiausio lygio logistikos paslaugų teikėjai, paprastai jie vengia jums mokėti mokesčius, jūs žinote, tai ne 100%(Jei muitas mokamas,Kiekvienas klientas, prašome jį sumokėti. )

Jeigu jūs norite grąžinti prekes, galite gauti visą kompensaciją.Atkreipkite dėmesį, kad mes tik grįžti produktų su problemomis ir kitas problemas, reikia mokėti grįžti, laivybos mokestis.Kai tik gausime grąžinamą paketą, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.

įvertinti 1. Jūsų nuomonė mums yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, skirkite šiek tiek laiko palikti gerų atsiliepimų.Ačiū! 2. Mes visada galime pasiūlyti jums geriausius produktus ir paslaugas mažiausiomis kainomis. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir suteikti jums gerą pirkinių patirties čia.Ačiū!

Specifikacijos Aprašymai
Lytis: Unisex
Šaltinis: KN (originali)
Vikrumas: Dešiniarankiams
Flex: R
Prekės Pavadinimas: OEING
Rankdarbiai: Dešiniarankiams naudoti
Club Tipo: Pilnas komplektas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Veleno Medžiaga: juodi dūmai

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų