Medžioklės Lauko Dovana 12 Gauge Karabinai Apvalkalo Kulka Akinius su Akrilo Puodelio Laikiklis, Gumos Juosta Kilimėlis, Skrybėlių Butelis Užkemšamas ir Postringauti

Sandėlyje
€44.41 €26.65

Žymos: Dovanų

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s89275

12 Gauge Karabinai Apvalkalo Kulka Akinius su Akrilo Puodelio Laikiklis, Gumos Juosta Kilimėlis, Silikono Kepurės Butelį Kamščiu, Nerūdijančio Plieno Vandens, už kokteilių taurės tokios, Virtuvė, Sandėliavimo, taurelė skysčiai, Dėklas, Viskis Brendžio, Degtinės, Romo ir Tekila nuotrauką Set

Novatoriškų ir unikalių dovanų idėjų tiems, kurie su meile lauke, Juokinga ginklą, medžioklės šaudymo tėvo diena, tėtis dovana gėrimo taurelė nustatyti.

Šio unikalaus virtuvės rinkinys / bartending daiktai padarys laimingus, puiki dovana vyrams, nesvarbu, ar tai Tėvo Diena, Kalėdos, ar Gimtadienis, tai tikrai nustebinti juos.

Puikus Pasirinkimas Vyrams, Kareivis, Policijos Pareigūnas, Saugumo Agentai, Šaunamojo ginklo Entuziastai, Šerifo Pavaduotojai, Medžiotojų, Kūno Apsaugų, Coast Guard, FTB, CŽV ir tiems, kurie tarnauja Armijos, Laivyno, Nacionalinės Karinės Pajėgos, Oro Pajėgos, jūrų Pėstininkai.

Aprašymai

1. Įskaitant 6pcs 12 gauage karabinai apvalkalo kulka akinius, 1pc akrilo puodelio laikiklis paslaugų dėklas, 1 vnt gumos juostos paslaugą, matinis, 1 vnt silikono kepurės butelis stoper ir 1 vnt nerūdijančio plieno vandens,

visi maisto išsaugoti TPU dėklą nešiojimui.

2. 6 kulka akinius pagamintas iš aukštos kokybės patvarus polietileno,kiekvienas turi 1.4 uncijų / 40 ml.

3. Paslaugos dėklas pagamintas iš tvirtos akrilo ir ateina su 4 varžtų, apytiksliai matmenys: Dėklą - 6.45 L X 3.9 M × 2.1 H, surengti 6 pack kulka akinius, kurių skersmuo mažesnis 38mm.

4. Gumos juosta kilimėlis pagamintas iš nusidėvėjimui atsparaus PVC medžiagos, ji gali saugiai paramą, bet puodeliai išlaikyti barai ir lenteles, švarus, be vargo tvarkyti sumaišyti dėmes.

5. Iš nerūdijančio plieno pagaminti ir kūginių postringauti kulka mediniai už alkoholinius gėrimus dvasia, viskis, vynas, alkoholis siūlo greitas, kontrolė, tikslumas, ir pats puikiai dera supilkite greičio kiekvieną kartą.

6. Patrauklios Melonik Skrybėlę dizaino vyno kamščiai, yra pagaminti maisto kokybės silikono gali orui antspaudas jūsų vyno butelis, prailginti ir išlaikyti vyno skonio.

7. Maistas saugus TPU atlikti maišelis yra alternatyva, lengvas, tačiau patvarus atlikti maišelis padaryti jį lengvai atlikti.

Specifikacijos Aprašymai
Gaminio matmenys: 20 x 15 x 6 cm
Produkto pavadinimas: 12 gauage karabinai shell
Medžiaga: PP, PP, TPU
Svoris: 450 g
Modelio Numeris: 861049
Kilmės: Žemyninė Kinija
kostiumas: Medžioklės šaudymo lauko

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų