Hidrokostiumą, 5/3mm - Moterų Endorphin Visą Rankovės Smoothskin Neopreno Atviro Vandens Plaukimo Ironman & USAT Patvirtinta

Sandėlyje
€2 815.90

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s124809

100% Nailono, Sujungtos su Neopreno

Importuoti

TINKA VISŲ LYGIŲ - Ironman & USAT patvirtintas.Sportininkas patvirtino.Yra įvairių dydžių, siekiant užtikrinti, puikiai tinka.

Išbandyta TECHNOLOGIJA PRILYGSTA AUKŠČIAUSIOS kokybės - Hidrodinaminis neopreno, pagaminti iš Yamamoto #39 su SCS silikonu padengtas SyPrene.Astro Šiluminio įdėklo papildomos šilumos šaltesnis temperatūra. 5mm storio plūdrumo panel / 3mm, apatinės kojų, o atgal / 2mm ginklų ir pečių.

Išskirtiniu FUNKCIONALUMU - Visą spektrą judesio.Nepralenkiamas 680 procentų lankstumą.Aukščiausios kokybės stabdžių ardo vidaus wetsuit nuo YKK užtrauktukas, kuri smarkiai sumažina vilkite, kaip jums judėti per vandenį.Super minkštas žemas kaklo su smoothskin abiejų pusių ir todėl, kad jis yra toks minkštas, ji mano, kaip jūs vargu ar turi ką nors aplink jūsų kaklo.

MAKSIMALI KELIAMOJI - 5mm hidrokostiumą, kuris yra didžiausias plūdrumo leidžiama triatlonas wetsuits.Sukuria beveik dvigubai plūdrumo nei 3mm kostiumai, kurie yra ne rekomenduojama šaltas vanduo.Plaukti didesnis.Judėti greičiau.Taupyti energiją.

GARANTIJA - 2 Metai Garantija.Produkto Registracija yra privaloma, ir yra taikoma tik originalo savininkas naują hidrokostiumą, įsigytų iš Wetsuits.

Specifikacijos Aprašymai
Taikoma Žmonių: Vaiko
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų