Riedlentė Wall Mount Riedlentė Sienos Stovas Riedlentė Stovo Stiprus Akrilo Slidinėjimo Valdybos Aquaplane Užbaigti Skateboard Deck

Sandėlyje
€8.62 €6.64

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s143747

Ši daugiafunkcinė riedlentė wall mount yra paprasta įdiegti ir gali laikyti savo laivą ir saugiai pritvirtinti.Jos patvari konstrukcija užtikrina, jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Naudoti ją rodyti savo laive, sutaupyti vietos, arba laikyti savo riedlentė.Su įvairiomis programomis, tai puiki gimtadienio dovana, bet riedlentė entuziastas!

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Riedlentė Tvirtinimo Prie Sienos

Medžiaga: Akrilas

Spalva: Skaidrus

Bendras dydis: apie 16*12.5*2cm/6.3*4.92*0.78 į

Storis: apie 4mm

Produktų Sąrašas:

1 pora akrilo riedlentė sienos tvirtinimo elementai

2 poros varžtai

2 porų plėtimąsi, vamzdžiai

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naujoviškas Variantas: Mūsų Riedlentė tvirtinimo prie Sienos funkcijos horizontali laikymo dizaino, sukurti pažangų ir efektyvų sprendimą pakabinti ir saugoti savo riedlentė ir aksesuarai patogiai.

2.Paprastas Montavimas: vos Per kelias minutes, patikimai nustatyti mūsų Snieglenčių Sienos montuojama ant bet kokio paviršiaus su 2 poros varžtų ir plėtra vamzdžiai, todėl be jokio vargo ir lengvas nustatymas.

3.Ilgalaikis Naudojimas: Šis Riedlentė Stovas yra pastatytas iš tvirtos akrilo medžiagos, užtikrinant, kad jis nebus lengvai pertrauka ir gali būti naudojamas ilgus metus.Jos patikimos stiprumo saugiai turi ir stilingai rodo jūsų riedlentė.

4.Universalus Naudojimas: Pasukite savo laivą į meno kūrinį su savo Riedlentė Laikiklį.Saugiai ekranas ir išsaugoti įvairios lentos, įskaitant aquaplane, gatvės ir užbaigti riedlentės, ir slidinėjimo lentos.

5.Puiki Dovana: Jo modernus dizainas yra puikus papildymas bet kurioje patalpoje ir yra suderinamas su Riedlentė Wall Mount Ekranas, Todėl gauti puikus pasirinkimas bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai gimtadienio ar Kalėdų dovana

Specifikacijos Aprašymai
Taikoma Žmonių: VYRAI
Tipas: Riedlentė Dalys
Valdybos Kategorija: Plokščiasis
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų