Alpinistas Naudotis Mašina naudoti Namie, Sporto salėje su 4 Metaliniais Kreipiamųjų Lankstymo Pratimai Alpinistas Kardio Treniruotės Mašina 5 Lygio Resistanc

Sandėlyje
€1 427.42 €1 099.11

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s255992

????【Naujesnė Versija Alpinistas】Žingsnis metalo plokštelės sustorėja, pėdų statramstis yra sutirštės, atsarginės dalys, tepalų ir putų pakuotės neleidžia dalys nuo išlaužimo iš tranzito.VIENERIŲ METŲ GARANTIJA dėl pagrindinio rėmo, GYVENIMO GARANTIJA dėl visų kitų pažeidžiamų visuomenės dalių.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis per E-mail.

????【Keturių Metalo Kreipiamųjų & Tepimo tepalas】4 Metalo kreipiamųjų remti, kad jis taptų stabilus ir patvarus.Nemokamai Tepimo tepalas jums pasiūlyti sklandžiai & rami treniruotės patirtis.Svoris galimybė yra 260 LBS.

????【Radianas Dizaino】Pedalas turi truputį noro, padaryti asmens,\\ \ 's svorio centras netoli pagrindinės, jis yra labiau stabili kada pasinaudoti, bus ne kreiptis į išorę.

????【5 Lygiai, Reguliuojamas】Skirtingo lygio turėti skirtingą poveikį, galite galvoti apie tai, kaip pasipriešinimo. 1-2rd lygiai yra bėgiojimas, 3-4 veikia, 5-asis lygis yra alpinizmas.Jūs galite reguliuoti pagal savo situacija, lengva sudėti ir tvirtas.

????【Lankstymo Naudotis Įranga,】 Reguliuojamas dizainas, galite įdėti alpinistas kampe ar po lova.Lankstymo dydis 72*28*16.1 colių.

Specifikacijos Aprašymai
atsparumo juostose: No
Mokymo Vietos: Juosmens
Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų