Profesinės Slidinėjimo Pirštinės " Touch Screen Žiemą Šilta, Snieglentės, Pirštines, Neperšlampamą Motociklas Sniego Pirštinės Vyrams, Moterims

Sandėlyje
€12.52 €8.76

Žymos: slidinėjimo pirštinės

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s162679

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Slidinėjimo Pirštinės

Medžiaga: Lakas

Taikoma lytis: neutralus/vyrų ir moterų

Pareigos: Išlaikyti šiltas

Modelis: viena spalva

Stilius: Pirštuotos Pirštinės, Kumštinės Pirštinės

Spalva: juoda + rožinė, pilka + rožinė, rožinė

Dydis: M

Taikoma objektas: Suaugusiųjų

Produkto Savybės:

*Šiltas ir vandeniui padding: Tai slidinėjimo pirštinės naudoja lengvas ir pralaidžios orui medžiagos pridėti šilumą į savo rankas.Atsparus vandeniui kempinės sugeria drėgmę ir padeda išlaikyti jūsų rankas šiltas ir sausas krūvio metu ir žaisti.

*Patvarumas ir atsparumas dilimui: dalis tarp nykščio ir rodomojo piršto sutvirtintas PU odos, siekiant užkirsti kelią nykščio sąnarių skausmas ir užtikrina ilgaamžiškumą.

*Palieskite ekraną pirštu: nykščio piršto, rodomuoju pirštu ir vidurinė dalis yra visa įranga su anti-vibracijos funkcija.Jūs galite atsiliepti telefonu be kilimui savo pirštines, kai slidinėjimas, snieglenčių sportas ir žirgais.

*Pirštinės turėtojas apyrankė: įrengtas su pora pirštinių turėtojas rankogaliai, siekiant užkirsti kelią pirštinės nuo prarasta, kai pirštinės yra nurašomas.

*Pirštinės yra pagamintos iš apliejimo nosies ir nykščio audinio, Logotipas siuvinėjimo, odos liesti ir patogus pamušalas audinys, aukštos kokybės riešo sagtys.

Pakuotė:

1* pora slidinėjimo pirštinės

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukas.

2.Spalva produktas yra taikoma spalva gautas, prašome leisti 2-4cm matavimo nuokrypis dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Kita
Medžiaga: Medvilnės, Oda, PU

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų